Leasing și cumpărare.

Leasing, finanțare și cumpărare.

Începand cu 1 Ianurie 2023, oferim o garanție extinsa de 24 luni în limita a 200.000km rulaj total, care vine în plus față de garanția comercială de 2 ani oferită de către vânzator.

Avantajele programelor de leasing

De ce este avantajos leasingul pentru tine.

Toate avantajele leasingului dintr-o privire.

Avantajul leasingului 1

Lichidități grație ratei convenabile și fixe de leasing.

Îndeplinește-ți visul și treci la un autovehicul electric – cu rate lunare mici de leasing în locul unui preț de achiziție unic ridicat. Rata lunară fixă de leasing asigură transparență și libertate financiară.

Avantajul leasingului 2

Conduci autovehiculul dorit fără obligații.

Cu ajutorul leasingului nu trebuie să te decizi pe termen lung pentru un model, ci plătești doar pentru utilizarea acestuia. Tu hotărăști când vrei să renunți și să returnezi autovehiculul la sfârșitul perioadei contractului, la o valoare reziduală garantată.

Avantajul leasingului 3

Costuri planificabile și transparente.

Datorită condițiilor contractuale generale precum bonus special de leasing, perioadă contractuală, valoarea ratei lunare de leasing și kilometrajul anticipat (km), știi întotdeauna la ce să te aștepți din punct de vedere financiar. Astfel îți poți planifica cel mai bine finanțele.

Avantajul leasingului 4

Să conduci tot timpul cel mai nou model Mercedes.

Un mare avantaj al leasingului: dacă dorești, la sfârșitul perioadei contractuale poți să îl schimbi cu un autovehicul nou Mercedes, la alegere. Astfel, nu trebuie să iei decizii pe termen lung și conduci tot timpul un autovehicul cu cel mai ridicat nivel al tehnologiei.

Avantajul leasingului 5

Îți poți amortiza costurile de leasing ca persoană juridică.

Persoanele juridice profită în plus de posibilitatea de a deduce în totalitate rata de leasing ca și costuri de producție. Astfel se economisesc costuri inutile de investiție în comparație cu o achiziție.

EQS SUV 450+ | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 18.2-22.9; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

EQS SUV 450 4MATIC | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 20.2-24.3; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

EQS SUV 580 4MATIC | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 20.2-24.3; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1] Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

Oferta financiara

[1]Începand cu 1 Ianurie 2023, oferim o garanție extinsa de 24 luni în limita a 200.000km rulaj total, care vine în plus față de garanția comercială de 2 ani oferită de către vânzator.

Ofertă valabilă prin “Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024”, valabilă de la data lansării programului. Pentru termenii și condițiile de accesare a ecotichetului, vă rugăm să consultați Ghidul de finanțare aferent programului.

Campania este valabilă începând cu data de 08.02.2022 pănă la data de 31.12.2023  inclusiv, pentru autovehicule noi Mercedes-EQ, în limita stocului disponibil, achiziționate de la partenerii autorizați Mercedes-Benz din România, sub condiția  lansării Programului Național de Finanțare de către Administraţia Fondului pentru Mediu. Oferta include primele 12 rate gratuite ale poliței de asigurare CASCO. Oferta include cadou stația de încărcare Engie și instalarea inclusă.


Condiții pentru a beneficia de Ofertă:

✓ plata unui avans de minimum 15%, perioada de finanțare de minimum 3 ani, încheierea unei asigurari CASCO pe toata durata finanțării pentru care se optează (3-5 ani).

Oferta este valabilă pentru finanțare în sistem de Leasing Financiar, furnizat de Mercedes-Benz Leasing IFN SA, iar Asigurările sunt oferite prin Mercedes-Benz Insurance Broker SRL.


Condiții de accesare a programului Rabla Plus:

1. Introducerea obligativității casării unui autovehicul uzat pentru achiziționarea unui autovehicul nou.

2. Pentru fiecare autovehicul nou achiziționat, va exista posibilitatea casării a maximum 2 autovehicule uzate, cuantumul finanțării urmând a fi:

✓ pentru achiziționarea unui autovehicul nou, în schimbul casării unui autovehicul uzat (condiție obligatorie): 51.000 lei pentru autovehicule electrice;

✓ pentru achiziționarea unui autovehicul nou, în schimbul casării a două autovehicule uzate (1 obligatoriu + 1 opțional): 54.000 lei pentru autovehicule electrice;

✓ pentru fiecare autovehicul uzat mai vechi de 15 ani și încadrat cu normă de poluare cel mult Euro 3, se va adăuga un bonus de 1.500 lei/autovehicul. 

Astfel, maximul de accesat prin Programul Rabla Plus este de 57.000 lei pentru autovehicule electrice.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?

Alte modele Mercedes-EQ

Descoperă întregul univers de la Mercedes-EQ.