EQB

Noul model EQB

Începând de la 55.990,00 EUR

Solicita oferta

Până la

536km KM

autonomie complet electrică (WLTP)[1]

În

30 min

încărcat la 80%[2]

până la

1710 litri

Volum spațiu de încărcare

până la

215/292kW/CP[3][3]

Putere nominală

Exteriorul

Exteriorul noului model EQB.

În echilibru: noul model EQB impresionează printr-o ofertă generoasă de spațiu. De la noul panou negru cu Star Pattern, cu faruri LED High Performance integrate vizual, până la o gamă extinsă de jante: modelul EQB complet electric se prezintă modern și încrezător pe orice traseu. O declarație sportivă pentru era complet electrică.


EQB
Grilă radiator

O apariție strălucitoare datorită grilei radiatorului cu Star Pattern. În funcție de linia de echipare, partea frontală a modelului EQB strălucește datorită panoului negru lucios cu stele negre sau a panoului negru clasic cu stele argintii.

EQB
Bandă luminoasă LED

Modelul EQB strălucește larg: datorită tranziției noilor lămpi spate LED în banda luminoasă LED, modelul EQB are un aspect deosebit de amplu din spate. Încărcarea portbagajului este deosebit de comodă datorită distanței mai mari dintre lămpile spate.

EQB
Design nou al roților

Design în dimensiuni noi. Cu roțile poziționate pe plan exterior în dimensiunile 45,7 cm (18 inch) până la 50,8 cm (20 inch) și patru designuri noi în gama de jante, modelul EQB se deplasează cu încredere și putere pe orice drum.

EQB
HANDS-FREE ACCESS

HANDS-FREE ACCESS[8] îți permite să acționezi capacul portbagajului modelului EQB fără atingere și în mod complet automat. Deschide și închide capota portbagajului cu o mișcare de picior sub amortizorul din spate. Este deosebit de util dacă dorești să încarci ceva, dar nu ai o mână liberă.

EQB
Trapă culisantă panoramică

Vedere de două ori mai bună: trapa culisantă panoramică[5] care se deschide spre exterior în partea din față a autovehiculului și partea centrală a plafonului cu geam fix al autovehiculului tău EQB aduc și mai multă lumină în interiorul autovehiculului. Soare, nori sau cer înstelat – toți pasagerii din modelul EQB au o vedere clară în sus.

EQB
Lămpi spate LED

Un spate carismatic: spatele modelului EQB strălucește datorită lămpilor spate cu tehnologie LED ca echipare standard și a tranziției lor perfecte în banda luminoasă LED, precum și prin spoilerul integrat pe peretele lateral al lămpilor spate, care promovează aerodinamica modelului EQB.

EQB
Cuplaj remorcă

Extinde opțiunile de transport: cu această echipare practică poți atașa atât o remorcă, cât și o rulotă și poți monta și un suport de biciclete. Dispozitivul de remorcare este pregătit de utilizare dintr-o singură mișcare – și poate fi pliat la fel de rapid și cu economie de spațiu în spatele barei de protecție spate, atunci când nu mai este necesar.[6]

culoare

Vopsirile noului model EQB de la Mercedes-Benz.


Interior

Interiorul noului model EQB.

Off-road fără compromisuri: interiorul noului model EQB îmbină confortul exclusiv cu designul robust. Elementele tubulare din aluminiu și duzele cu aspect de turbină conturează caracterul off-road al modelului EQB în fiecare detaliu. Împreună cu spațiul generos și elementele esențiale inteligente, cum ar fi display-ul modern și complet digital al Kombiinstrumentului, modelul EQB convinge ca un aventurier fără compromisuri, pregătit pentru călătoria voastră împreună.


Un nou design al volanului

Inteligent la toate nivelurile: cea de-a cincea generație a volanului cu trei spițe. Disponibil în varianta din „Piele” sau „Piele Nappa”[5], acesta impresionează prin comutatoarele Touch-Control și navigația tactilă simplificată. În acest fel, nu numai că poți conduce modelul EQB în siguranță în trafic, ci poți controla și diverse funcții în timpul condusului.

Cockpit cu consolă centrală

Totul sub control. Consola centrală a modelului EQB a fost optimizată și convinge prin noul design solid. Aceasta oferă o suprafață mai mare de depozitare, iar prin dispunerea intuitivă a elementelor de comandă, ai acces confortabil la toate funcțiile, fără a fi distras de la condus.

Noul sistem de sunet Surround Burmester® cu Dolby Atmos®

Mai multă muzică. Mai mult spațiu, claritate și profunzime. Cu sistemul de sunet Surround Burmester® cu Dolby Atmos®,[12] experimentezi muzica în modelul tău EQB într-o dimensiune cu totul nouă. Tehnologia permite aranjarea anumitor elemente audio într-un câmp de sunet tridimensional și asigură astfel o experiență de sunet fără precedent în autovehicul.

Elemente decorative

Detaliile fac diferența: poți personaliza aspectul modelului tău EQB alegând elementele esențiale din gama versatilă de elemente decorative și culori. Descoperă, de exemplu, echiparea Progressive Line cu elemente decorative[12] din lemn de tei maro cu pori deschiși.

Date tehnice

Prețuri, dimensiuni și date tehnice pentru motorizările disponibile.

Află mai multe despre motorizările, dimensiunile, volumul portbagajului, sarcina remorcii, precum și datele tehnice și prețurile noului model EQB.

Autonomie și încărcare

Experimentează flexibilitatea electromobilității.

Acționarea electrică a modelului EQB îți permite să beneficiezi de o mobilitate individuală. Fie cu stația Mercedes-Benz Wallbox (nu este inclusă în pachetul de livrare) acasă, fie la o stație de încărcare publică - încarcă întotdeauna în mod fiabil și păstrează-ți flexibilitatea.


Echipări

Elemente esențiale ale echipării noului model EQB.

Află mai multe despre alte echipări disponibile pentru EQB, printre altele, din categoriile Multimedia, sisteme de asistență șofer, precum și confort și siguranță.


Asistent vocal MBUX

Întreabă pur și simplu: indiferent dacă este vorba despre prețurile acțiunilor, rezultatele sportive sau informații despre locuri sau persoane din viața publică. Întreabă, iar asistentul vocal MBUX[5] îți va oferi informații.[13][14]

Zero Layer

Mai rapid la destinație, acum și la MBUX: datorită Zero Layer, manevrarea sistemului multimedia MBUX în modelul tău EQB este acum și mai simplă. Inteligența artificială capabilă de învățare afișează funcțiile relevante pentru tine în meniul principal și te scutește de căutarea funcției corecte.[8]

Realitate augmentată MBUX pentru sistemul de navigație

Pentru a te orienta în situații complexe din trafic, realitatea augmentată MBUX pentru sistemul de navigație[12] interconectează lumea virtuală cu cea reală. Tehnologia inserează indicații grafice de navigație și de trafic în imaginile live. Poți ajunge la destinație rapid, sigur și fără stres.

Asistent pentru interior MBUX

Bucură-te de confortul de operare fără atingere: acest sistem inovator sesizează și interpretează mișcările mâinilor și brațelor tale. Poți să activezi printr-un singur gest funcțiile selectate. Sistemul poate face diferența între șofer și însoțitor – astfel încât să ai acces exact la meniurile pe care dorești să le operezi.[9]

Pachete de echipări

Pachetele de echipări ale noului model EQB.

Cu pachetele opționale de dotări, îți transformi noul model EQB în modelul tău EQB.


Pachete de echipări

Pachet Advanced.

Pachetul Advanced[4] îți completează autovehiculul cu elemente suplimentare estetice și utile. Încă de la urcare, barele de urcare iluminate indică drumul spre habitaclul de înaltă calitate. În plus, cu pachetul pentru oglinzi, precum și cu pachetul parcare cu cameră video pentru marșarier îți păstrezi perspectiva optimă și în situații stresante.

Pachete de echipări

Pachet Advanced Plus.

Cu acest pachet,[4] beneficiezi de un plus semnificativ la capitolul confort. Pe lângă pachetul Advanced, beneficiezi, de exemplu, de pachetul confort KEYLESS-GO. În timpul călătoriei, vei fi întreținut de un sistem audio avansat. Între timp, îți poți încărca smartphone-ul wireless.

Pachete de echipări

Pachet Premium.

Acest pachet[4] aduce modelul tău Mercedes-Benz la un nivel de echipare de top – suplimentar pe lângă elementele pachetelor Advanced și Advanced Plus. Astfel, de exemplu, sistemul de sunet surround Burmester® umple habitaclul cu un sunet premium. În plus, datorită head-up display-ului, te poți concentra la condus. De asemenea, la bord se află pachetul de parcare cu cameră video de 360°.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?