Noul model EQB

Noul EQE de la
Mercedes‑EQ.

This is for all senses.

Solicita oferta

Scrie-ți propria poveste

This is for all senses.

Condus 100% electric. Și cu toate simțurile: modelul EQE complet electric nu se adaptează doar cerințelor tale, ci învață cu fiecare metru
parcurs, pentru a te cunoaște mai bine.

Scrie-ți propria poveste
Scrie-ți propria poveste

Plăcerea de a conduce, design, funcții confort, tehnologie EQ inteligentă și cu comandă intuitivă – EQE complet electric îți permite să experimentezi un autovehicul într-un mod complet nou.

Un sentiment sublim și luxuriant la volan este rezultatul combinației dintre inovație și experiență. Îmbinarea perfectă a echipărilor inovatoare, ajunse la maturitatea tehnică îți permite să savurezi experiența condusului complet electric la cel mai înalt nivel.

Descoperă sistemele inteligente ale noului EQE care te ajută în mod activ să te deplasezi cu eficiență energetică și anticipativ, pentru a optimiza autonomia.

Încărcarea și autonomia

Autonomie ridicată. Zero emisii la nivel local.

Cu noul EQE călătorești fără probleme: cu autonomii ridicate, timpi de încărcare reduși și zero emisii la nivel local.

Confort și siguranță

Până la

654 km

autonomie complet electrică (conform WLTP)[1]

Până la

32 minute

Timp de încărcare la stații de încărcare rapidă

0 grame CO2

mobil fără emisii la nivel local

* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80% la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minim 300 A.

** Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

EQE 350+ | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 187-159; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?