Noul model EQB

Noul EQE de la
Mercedes‑EQ.

This is for all senses.

Solicita oferta

Scrie-ți propria poveste

This is for all senses.

Condus 100% electric. Și cu toate simțurile: modelul EQE complet electric nu se adaptează doar cerințelor tale, ci învață cu fiecare metru
parcurs, pentru a te cunoaște mai bine.

Scrie-ți propria poveste
Scrie-ți propria poveste

Plăcerea de a conduce, design, funcții confort, tehnologie EQ inteligentă și cu comandă intuitivă – EQE complet electric îți permite să experimentezi un autovehicul într-un mod complet nou.

Un sentiment sublim și luxuriant la volan este rezultatul combinației dintre inovație și experiență. Îmbinarea perfectă a echipărilor inovatoare, ajunse la maturitatea tehnică îți permite să savurezi experiența condusului complet electric la cel mai înalt nivel.

Descoperă sistemele inteligente ale noului EQE care te ajută în mod activ să te deplasezi cu eficiență energetică și anticipativ, pentru a optimiza autonomia.

Încărcarea și autonomia

Autonomie ridicată. Zero emisii la nivel local.

Cu noul EQE călătorești fără probleme: cu autonomii ridicate, timpi de încărcare reduși și zero emisii la nivel local.

Confort și siguranță

Până la

654 km

autonomie complet electrică (conform WLTP)[1]

Până la

32 minute

Timp de încărcare la stații de încărcare rapidă

0 grame CO2

mobil fără emisii la nivel local

* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80% la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minim 300 A.

** Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

EQE 350+ | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 187-159; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

Elemente esențiale de design

Limbajul formelor: fluiditate.

În modelul EQE complet electric se combină estetica dinamică și confortul într-o nouă viziune pentru mobilitatea electrică.

Roți din aliaj ușor de 21 inch cu design în 5 spițe duble.

Cockpit-ul digital cu MBUX Hyperscreen futurist.

Estetică dinamică. Aerodinamică pură.

Materiale și elemente decorative de înaltă calitate.

EElemente esențiale de confort

Călătorie cu toate simțurile.

Grație caracteristicilor inovative de confort, ieși din autovehicul mai energizat și mai relaxat decât la urcare.

Sistemele noastre de de asistență și siguranță a șoferului sunt dispozitive auxiliare și nu vă exonerează de responsabilitatea dumneavoastră ca șofer. Vă rugăm să respectați instrucțiunile din manualul de utilizare și limitele sistemului descrise in acesta.

Film de design

This is for all senses.

Experimentează o nouă eră automobilistică. De la banda futuristă cu leduri din partea din spate până la grila frontală legendară cu modelul stea: noul EQE impresionează toate simțurile.

Funcționare și siguranță

Siguranța este pe primul loc.

Experimentează noul EQE ca un partener de drum care gândește împreună cu tine și profită de asistență permanentă, perceptibilă.

Direcție pe puntea spate

Încărcare pe drum

Tu indici direcția: direcția pe puntea spate a modelului complet electric EQE asigură o stabilitate excelentă și o dinamică de rulare agilă. Parchează, întoarce și condu în echilibru ireproșabil în trei trepte de până la 10°.

DIGITAL LIGHT

Încărcare pe drum

Tehnologia opțională a farurilor DIGITAL LIGHT cu funcție de proiecție din noul EQE de la Mercedes-EQ completează farurile MULTIBEAM LED cu tehnologia sa de iluminare de înaltă rezoluție. Lumina acționează anticipativ și se adaptează la parcursul traseului și la evenimentele din trafic, în funcție de situație.

EQ & A

Întrebările tale legate de deplasarea electrică – și răspunsurile noastre.

De ce este autonomia electrică reală este deseori mai mică decât cea indicată?


Autonomia electrică variază în funcție de comportamentul individual în trafic și de profilul traseului, de condițiile de mediu precum și de temperatură și precipitații. Poți să parcurgi o distanță mai mare în regim electric dacă, cu ajutorul asistentului ECO, al programelor de rulare de la DYNAMIC SELECT, precum și al navigației inteligente, să conduci predictiv și să utilizezi posibilitățile de recuperare pentru recuperarea de energie. Așa-numiții consumatori auxiliari, ca de exemplu încălzirea în scaune sau instalația de climatizare influențează de asemenea autonomia.

Care este diferența între tehnologia de încărcare la CA și cea la CC?


În principiu, bateriile autovehiculelor electrice pot fi încărcate numai cu curent continuu (CC). „Prizele casnice” și „prizele de putere”, precum și stația Mercedes-Benz Wallbox și numeroase stații publice de încărcare pun însă la dispoziție curent alternativ (CA). Pentru ca încărcarea să fie posibilă, în autovehicul este instalat un încărcător Onboard. Acest așa-numit „convertizor CA/CC" convertește curentul alternativ în curentul continuu necesar. În acest sens sunt posibile capacități de încărcare de 2,3 kW până la 11 kW (opțional 22 kW) – în funcție de sursa de curent alternativ. Astfel, capacitatea disponibilă de la rețeaua externă de curent este exploatată cât mai bine.

Cât de ecologice sunt autovehiculele electrice în realitate?


Cât de ecologic este în realitate autovehiculul utilizat depinde în mare măsură de comportamentul tău de condus și de modul de încărcare. Printre altele, este important cu ce curent încarci autovehiculul, adică: folosești curent cu adevărat „verde” sau energie de proveniență mixtă? Multe stații de încărcare publice sunt alimentate cu energie verde și, chiar și în gospodăriile private, contractul de alimentare cu energie electrică verde este adesea la doar câteva clicuri distanță.

Sistemele noastre de de asistență și siguranță a șoferului sunt dispozitive auxiliare și nu vă exonerează de responsabilitatea dumneavoastră ca șofer. Vă rugăm să respectați instrucțiunile din manualul de utilizare și limitele sistemului descrise in acesta.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?