fbpx

Succes!

Un email de validare a identitatii a fost trimis. Te rugam sa verifici casuta de email.

Loading...
Viitorul este aici.
Cu o ofertă de nerefuzat. Solicită oferta model EQC
Viitorul este aici.
Cu o ofertă de nerefuzat. Solicită oferta model EQC

Nu aștepta schimbarea, fii parte din ea. Profită de avantajul financiar și trăiește experiența de condus desăvârșită pe care ți-o oferă modelul EQC: interfața fascinantă, autonomia remarcabilă și propulsia 100% electrică.

Află mai multe

Solicită oferta.

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

Atenție!

Unele câmpuri sunt incomplete sau conțin erori.

Oferta financiara

Trăiește experiența de condus desăvârșită pe care ți-o oferă modelul EQC: interfața fascinantă, autonomia remarcabilă și propulsia 100% electrică.

  • Ecotichet în valoare de 51.000 Lei (in schimbul casarii unui autovehicul uzat – conditie obligatorie)
  • Ecotichet in valoare de 54.000 Lei (in schimbul casarii a doua autovehicule uzate – 1 obligatoriu + 1 optional, adica 3.000 lei in plus pentru cel de-al doilea autovehicul uzat);

* Pentru fiecare autovehicul uzat mai vechi de 15 ani si incadrat cu norma de poluare cel mult Euro 3, se va adauga un bonus de 1.500 lei/autovehicul (adica maxim 3.000 lei in plus daca ambele autovehicule uzate respecta cele doua conditii).

Astfel, MAXIMUL DE ACCESAT prin Rabla Plus: 57.000 lei pentru EV

** Vechimea autovehiculului uzat eligibil în program va fi de cel putin 6 ani de la data primei înmatriculari în România.

*** Valabilitatea notei de înscriere va fi de 300 de zile de la emiterea acesteia (vs. 240 zile in 2021).

**** Eliminarea posibilitatii cumularii ecotichetului cu prima de casare acordata prin Programul Rabla Clasic, având în vedere obligatia de a casa un autovehicul uzat prin program.

Ofertă valabilă prin Programul Național de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu, valabilă de la data lansării programului. Pentru termenii și condițiile de accesare a ecotichetelor și a ecobonusurilor, vă rugăm să consultați Ghidul de finanțare aferent programului.

Campania este valabilă începând cu data de 08.02.2022 până la data de 31.12.2023 inclusiv, pentru autoturismele noi EQC de la Mercedes-EQ, în limita stocului disponibil. Oferta include cadou stația de încărcare Engie și instalarea inclusă.

Despre EQC


O experiență care trebuie trăită pentru a fi cu adevărat apreciată. Viitorul, în cea mai frumoasă forma a sa. Acesta este EQC din gama Mercedes-EQ.

Performanţă

Două motoare electrice funcţionează în armonie pentru a genera 408 cai putere, transformând acest SUV într-un autoturism sport. Faţă de motoarele clasice, toată această putere este disponibilă instant la fiecare apăsare de pedală, propulsând autoturismul cu o dinamică nouă și fascinantă, care te va uimi de fiecare dată.

Autonomie

Ajungi unde îţi dorești și mai departe de atât datorită autonomiei remarcabile de până la 414 km. Mai mult, funcţiile inteligente de optimizare și economisire a energiei, precum programul de rulare MAX RANGE asigură maximizarea acestei autonomii atunci când ai nevoie.

Încărcare

Confortabil, de acasă, prin intermediul wallbox-ului; în timp ce ești la birou, la numărul tot mai mare de staţii publice sau chiar la o priză convenţională, încărcarea modelului EQC se potrivește natural stilului tău de viaţă. Ai libertatea de a-ți alege și de a configura unul dintre cele 3 programe diferite de încărcare și poți programa totul din aplicația Mercedes me. În plus, datorită funcţiei de încărcare rapidă, nu va trebui să aștepţi niciodată prea mult pentru a-ţi continua călătoria.

Design

Personalitate puternică și caracter unic. Asta transmite design-ul EQC, de la exteriorul cursiv și impunător, până la interiorul progresiv, fermecător prin subtilitatea sa. Iar graţie motorului electric, aproape complet silenţios, ai parte de liniștea necesară pentru a aprecia fiecare detaliu.

Siguranţă


Propulsia devine electrică. Siguranţa rămâne Mercedes-Benz. Datorită sistemelor de asistenţă de ultimă generaţie, precum asistenţa activă la frânare sau sistemul de avertizare vizual și acustic pentru participanţii la trafic aflaţi în punctul mort, autoturismul tău EQC se asigură că ești mereu în control și în siguranţă.

Confort

De la sistemul de sunet surround sound și iluminarea ambientală până la funcția de control a climatizării de la distanță, prin aplicația Mercedes me sau prin MBUX, în EQC confortul capătă noi valenţe, indiferent dacă ești pasager sau te afli la volanul său. În plus, pentru modelele electrice sistemul MBUX vine cu o gamă specială de comenzi vocale prin care controlezi gradul de încărcare și găsești cu ușurință cea mai apropiată stație de încărcare.

FAQ


Întrebări frecvente

Ai întrebări despre autoturism sau oferta prezentată? Caută răspunsul aici sau contactează unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz.

Cum pot beneficia de avantajul financiar oferit?

Contactează unul din partenerii autorizați Mercedes-Benz, din rețeaua Țiriac Auto, pentru a-ţi oferi toate detaliile despre ofertă.

Oferta este disponibilă și pentru persoanele juridice?

Da, iar pentru a afla mai multe informaţii despre beneficiile ofertei contactează unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz, din rețeaua Țiriac Auto.

Unde poate fi încărcat autoturismul și cât durează?

La o stație de încărcare publică, la o priză convențională, sau la tine acasă cu stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW oferită cadou prin ENGIE Romania la achiziția unui autoturism nou Mercedes-Benz EQC. Timpii de încărcare diferă în funcție de capacitatea sursei. Ce e important de reținut este că, în medie, un șofer obișnuit conduce in jur de 45 km/zi, în timp ce autonomia ajunge până la 414 km.

Cum pot beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie cadou?

Poți beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie (montaj inclus) atunci când achiziționezi un autoturism nou Mercedes-Benz EQC, din rețeaua națională de distribuție Mercedes-Benz. Oferta este valabilă pentru o perioadă de 6 luni de la data achiziției autoturismului și nu este transmisibilă.

Ce autonomie are autoturismul?

În condiţii de maximă eficiență, autoturismul EQC are o autonomie cuprinsă între 374 si 414 km. Autonomia electrică variază în schimb în funcţie de comportamentul individual de condus, de profilul traseului și de condiţiile de mediu. Puteţi parcurge o distanţă mai mare în regim electric, dacă conduceţi în mod predictiv, utilizând asistentul ECO și folosind funcţiile de recuperare, respectiv de rulare liberă. Consumatorii auxiliari, cum ar fi încălzirea scaunelor sau instalaţia de climatizare influenţează de asemenea autonomia.