Încărcare și autonomie

Încărcare și autonomie.

Drumuri lungi. Timpi de încărcare reduși.

Solicita oferta

Încărcarea și autonomia

Luxul care te duce mai departe.

Noul confort de la Mercedes-EQ: aștepți mai puțin, mergi mai departe.

charge și siguranță

Până la

671 km

autonomie complet electrică (WLTP)[1]

În

31 minute

încărcare la 80 %*

mobil fără emisii la nivel local

0

0 grame CO2

* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80% la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 500 A.

[1] Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

EQS SUV 450+ | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 18.2-22.9; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1] Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

Management inteligent de putere

Intuitiv, acum cu o autonomie îmbunătățită.

Mercedes me connect
Mercedes me connect

Interconectarea inteligentă între propulsie, funcții și servicii face ca întregul concept EQS SUV să poată fi experimentat. Prin interacțiunea dintre propulsia electrică, programele de rulare, sistemele de asistență, managementul bateriei și autonomiei, strategiile de recuperare, precum și navigația inteligentă, mobilitatea electrică poate fi experimentată la cel mai înalt nivel. Un detaliu interesant este integrarea bateriei în managementul termic inteligent, prin intermediul căruia bateria este preîncălzită sau răcită în timpul deplasării, pentru a atinge temperatura optimă la oprirea pentru încărcare planificată, pentru o încărcare eficientă.

Sound Experience

Sunetul liniștii tale.

Autovehiculele electrice sunt deosebit de silențioase prin natura lor. La cerere, călătoria cu EQS SUV se poate transforma însă într-o experiență acustică: experții în sonorizare de la Mercedes-EQ fac trecerea de la motorul cu ardere internă la autovehiculul electric, precum și interacțiunea autovehicul-șofer, să poată fi experimentată emoțional printr-o punere acustică în scenă unitară. Sunetul opțional de rulare pentru habitaclu se adaptează stilului individual de conducere și interacțiunii. Diferite Sound Experiences în combinație cu sistemul de sunet Surround Burmester® permit o configurație acustică individuală.

Vivid Flux: sunetul viitorului.

Roaring Pulse: face puterea perceptibilă.

Silver Waves: simplu și elegant.

Vivid Flux: sunetul viitorului.

Roaring Pulse: face puterea perceptibilă.

Silver Waves: simplu și elegant.

Propulsia electrică în viața cotidiană

Răspunsuri individuale la cele mai importante întrebări.

Încărcare acasă

Încărcare acasă

Cu stația Mercedes-Benz Wallbox stația de încărcare inteligentă și interconectată vine la tine acasă. Cu sistemul nostru performant de încărcare cu curent alternativ îți încarci modelul EQS SUV cu până la 22 kW (trifazic)* și astfel, mult mai rapid decât la o priză casnică. Cu stația Mercedes-Benz Wallbox poți controla și vizualiza în plus procedurile de încărcare prin aplicația Mercedes me**. Instalarea contra cost a stației Wallbox se poate realiza, printre altele, prin intermediul unui partener de instalare, care îți va răspunde cu plăcere la toate întrebările legate de „Încărcarea acasă”.

* Încărcarea cu 22 kW poate necesita, în funcție de producător și autovehicul, o echipare specială corespunzătoare „Sistem de încărcare cu curent alternativ (încărcare CA 22 kW)”. EQS SUV suportă standard până la 11 kW, opțional 22 kW.

** Stația Wallbox include echiparea în avans pentru funcții de la distanță. Pentru utilizarea funcțiilor de la distanță ale stației Mercedes Benz Wallbox sunt necesare Aplicația Mercedes me, un Mercedes me ID personal, precum și exprimarea acordului față de condițiile de utilizare pentru Serviciile Mercedes me connect.

Încărcare pe drum

Încărcare pe drum

Îți poți încărca noul EQS SUV atunci când te afli pe drum la stații de încărcare publice. În timp ce îți rezolvi treburile în liniște, autovehiculul tău se poate încărca la stații de încărcare cu curent alternativ (CA) cu o capacitate de încărcare de până la 11 kW (opțional până la 22 kW). Pe distanțe mai lungi poți utiliza frecvent stații de încărcare la curent continuu (CC), care se găsesc în multe popasuri pe autostrăzi, precum și în tot mai multe orașe mai mari.

Servicii digitale

Servicii digitale

Prin serviciile de la distanță și de navigație* reunim numeroase servicii utile, care îți ușurează ziua în calitate de utilizator de autovehicul electric. Astfel, cu navigația cu Electric Intelligence beneficiezi de siguranța autonomiei și de o planificare optimă a traseului pentru opririle necesare pentru încărcare. Poți accesa numeroase informații, precum nivelul de încărcare al bateriei sau autonomia rămasă, foarte simplu de pe drum, din aplicația Mercedes me. Astfel ești informat optim în orice moment și poți porni relaxat și în călătoriile mai lungi.

* Pentru utilizarea Serviciilor Mercedes me connect trebuie să îți creezi un cont Mercedes me ID și îți exprimi acordul privind condițiile de utilizare pentru Serviciile Mercedes me connect. Serviciile prezentate și disponibilitățile și funcționalitățile lor depind în special de modelul autovehiculului, anul de fabricație, echiparea specială aleasă și țară.

EQS SUV 450+ | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 18.2-22.9; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1] Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

EQ & A

Întrebările tale legate de deplasarea electrică – și răspunsurile noastre.

De ce este autonomia electrică reală este deseori mai mică decât cea indicată?


Autonomia electrică variază în funcție de comportamentul individual în trafic și de profilul traseului, de condițiile de mediu precum și de temperatură și precipitații. Poți să parcurgi o distanță mai mare în regim electric dacă, cu ajutorul asistentului ECO, al programelor de rulare de la DYNAMIC SELECT, precum și al navigației inteligente, să conduci predictiv și să utilizezi posibilitățile de recuperare pentru recuperarea de energie. Așa-numiții consumatori auxiliari, ca de exemplu încălzirea în scaune sau instalația de climatizare influențează de asemenea autonomia.

Care este diferența între tehnologia de încărcare la CA și cea la CC?


În principiu, bateriile autovehiculelor electrice pot fi încărcate numai cu curent continuu (CC). „Prizele casnice” și „prizele de putere”, precum și stația Mercedes-Benz Wallbox și numeroase stații publice de încărcare pun însă la dispoziție curent alternativ (CA). Pentru ca încărcarea să fie posibilă, în autovehicul este instalat un încărcător Onboard. Acest așa-numit „convertizor CA/CC" convertește curentul alternativ în curentul continuu necesar. În acest sens sunt posibile capacități de încărcare de 2,3 kW până la 11 kW (opțional 22 kW) – în funcție de sursa de curent alternativ. Astfel, capacitatea disponibilă de la rețeaua externă de curent este exploatată cât mai bine.

Îmi pot derula activitatea zilnică cu un autovehicul electric în ecosistemul Mercedes-Benz?Pentru fiecare comportamentă de încărcare dorit, Mercedes-Benz oferă soluția potrivită. Pentru încărcarea acasă, stația interconectată și inteligentă Mercedes-Benz Wallbox oferă încărcare sigură și confortabilă, cu o putere de până la 22kW*. Prin intermediul funcțiilor de la distanță** ale stației Wallbox poți porni și opri procedura de încărcare din aplicația Mercedes me.

* Capacitatea de încărcare la curent alternativ depinde, pe lângă alimentarea la curent, de tehnologia instalată în respectivul autovehicul. În funcție de producător și autovehicul este necesară o echipare specială corespunzătoare. EQS SUV oferă standard până la 11 kW, opțional 22 kW.
** Pentru utilizarea funcțiilor de la distanță ale stației Mercedes-Benz Wallbox sunt necesare Aplicația Mercedes me, un Mercedes me ID personal, precum și exprimarea acordului față de condițiile de utilizare pentru Serviciile Mercedes me connect.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?

Alte modele Mercedes-EQ

Descoperă întregul univers de la Mercedes-EQ.