Mercedes-Benz
Încărcare și autonomie

Tehnologie.

Așteptări ridicate: tehnologia inovatoare întâlnește un sentiment luxos al spațiului.

Solicita oferta

Interior digital

Sistemul multimedia MBUX de la Mercedes-Benz.

Divertisment și informare de primă clasă: experimentează divertismentul palpitant cu elemente precum MBUX Hyperscreen cu suprafață de comandă Zero-Layer, head-up-Display-ul cu realitate augmentată MBUX, precum și cu sistemul entertainment spate MBUX. Mai rămâne să stabilești numai dacă dorești să iei loc în primul sau în al doilea rând de scaune.

Actualizări Over the Air

Actualizări oricând și oriunde dorești.

Indiferent dacă este vorba despre actualizări software sau noi funcții digitale: cu actualizările Over-the-Air de la Mercedes-Benz nu mai este necesară o vizită la atelier. În schimb, îți poți actualiza modelul EQS SUV foarte comod, prin intermediul sistemului multimedia MBUX și al conexiunii LTE.

Această echipare este disponibilă ca funcție on-demand și pentru activare ulterioară în autovehicul. Pentru aceasta sunt necesare înregistrarea în Portalul Mercedes me, acceptarea condițiilor de utilizare pentru Serviciile Mercedes me connect și cel puțin o conexiune temporară între autovehicul și contul de utilizator. În plus, activarea presupune o conexiune de date la autovehicul și dotarea corespunzătoare în autovehicul. Apoi, funcția on-demand selectată este activată pentru utilizare pe termen nelimitat în au-tovehicul, chiar dacă reziliezi ulterior Serviciile Mercedes me connect și deconectezi autovehiculul de la contul de utilizator. Află toate detaliile despre premisele tehnice prin intermediul Mercedes me sau al partenerului tău autorizat Mercedes-Benz.

Direcție punte spate cu 10° adaptare a unghiului direcției

Pachet ENERGIZING

Mod remorcă pentru pachetul parcare (autovehicule cu dispozitiv de remorcare)

Mod șofer începător și mod parcare cu valet

Direcție punte spate cu 10° adaptare a unghiului direcției

Direcție punte spate cu 10° adaptare a unghiului direcției

Pachet ENERGIZING

Pachet ENERGIZING

Mod remorcă pentru pachetul parcare (autovehicule cu dispozitiv de remorcare)

Mod remorcă pentru pachetul parcare (autovehicule cu dispozitiv de remorcare)

Mod șofer începător și mod parcare cu valet

Mod șofer începător și mod parcare cu valet

EQS SUV 450+ | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 18.2-22.9; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1] Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

Mercedes me

Confort maxim cu adaosurile digitale de la Mercedes-Benz.

Poți lua acum cu tine experiența digitală de călătorie la fiecare drum. De exemplu, gama variată de servicii de la distanță și de navigație Mercedes me connect* și aplicațiile aferente pe smartphone.

ENERGIZING COACH

ENERGIZING COACH

Inteligența inovatoare este oferită acționării confort ENERGIZING de către ENERGIZING COACH. Acest serviciu bazat pe un software îți poate oferi recomandări individuale de programe. Pentru aceasta se analizează pe de o parte date actuale despre deplasare și autovehicul. Pe de altă parte se poate ține cont și de datele șoferului – respectiv starea ta actuală. Acest fapt este posibil prin conectarea cu dispozitive uzuale Garmin® (ceasuri smart/fitness tracker). Dacă este conectat un smartwatch Mercedes-Benz vivoactive® 3 sau un alt dispozitiv Garmin® Wearable, valorile personale precum nivelul de stres sau calitatea somnului optimizează exactitatea recomandării.

Muzică online MBUX Entertainment

Muzică online MBUX Entertainment

Experimentează pe drum savoarea muzicii de primă clasă : redă muzica preferată prin streaming în autovehiculul tău Mercedes prin sistemul Multimedia MBUX. Ascultă posturile, melodiile și listele de redare preferate, la calitate înaltă, indiferent unde călătorești. Cu operare comodă, prin comandă vocală, tastele de pe volan sau Display-ul Media, integrată perfect în experiența de utilizare a sistemului MBUX.

* acest serviciul Mercedes me connect este disponibil pentru autovehicule cu sistemul Multimedia MBUX. Pentru utilizarea serviciului trebuie să existe un cont corespunzător la respectivul furnizor de streaming. Furnizorii de servicii de streaming pot varia. În plus, pentru utilizarea serviciului trebuie achiziționat trafic de date separat de la un furnizor extern de servicii de telefonie mobilă, de exemplu prin serviciul Mercedes me connect „Internet in the car”.

„Hey Mercedes” cu integrare Smart Home

„Hey Mercedes” cu integrare Smart Home

Rămâi conectat cu casa ta Smart Home și atunci când ești pe drum, prin intermediul asistentului vocal MBUX din modelul tău Mercedes. Controlează produsele Smart Home simplu și rapid prin comandă vocală. Astfel, cu o interogare verifici de exemplu dacă ai închis toate geamurile - în timp ce mâinile sunt în siguranță pe volan și ochii ațintiți asupra traficului rutier. Iar pe drumul spre casă îți pregătești casa pentru sosire, prin intermediul unui scurt anunț.

* Pentru utilizarea integrării Smart Home, asistentul vocal MBUX trebuie să fie activat și un cont propriu al clientului la un furnizor compatibil de servicii Smart trebuie să fie conectat cu contul Mercedes me connect.

* Pentru utilizarea Serviciilor Mercedes me connect trebuie să îți creezi un cont Mercedes me ID și îți exprimi acordul privind condițiile de utilizare pentru Ser-viciile Mercedes me connect. Serviciile prezentate și disponibilitățile și funcțion-alitățile lor depind în special de modelul autovehiculului, anul de fabricație, echiparea specială aleasă și țară.

Mercedes me connect

Extraordinar de confortabil - cu serviciile digitale de la Mercedes-Benz.

Mercedes me connect
Mercedes me connect

Cu Serviciile Mercedes me connect și Aplicațiile Mercedes me corespunzătoare experimentați un plus la confort, siguranță, plăcerea de a conduce și asistență digitală deoarece astfel vă stau la dispoziție informații importante și funcții practice pentru modelul dumneavoastră Mercedes în autovehicul și în smartphone-ul dumneavoastră.


Aveți tot timpul la bord oferta vastă a Serviciilor Mercedes me connect - în totalitate conform alegerii dumneavoastră. Deoarece dumneavoastră decideți care dintre aceste servicii doriți să le utilizați în mod activ. Iar cu aplicațiile corespunzătoare de pe smartphone aveți la îndemână și sub control informații importante și funcții practice ale modelului dumneavoastră Mercedes și în afara autovehiculului.


Elementele esențiale:


 • Confort
 • Comandă de la distanță
 • Sistem de navigație
 • Protecția autovehiculului

Propulsie electrică

Noua forță a mobilității electrice.

Mai multă putere și autonomie: descoperiți tehnologia inovatoare a noului model EQS SUV de la Mercedes-EQ.

Baterie.

Noul EQS SUV dispune de o baterie de înaltă tensiune litiu-ion dezvoltată mai departe cu construcție modulară. Datorită densității energetice ridicate, pune la dispoziție un conținut de energie util de până la 108,4 kWh la o greutate de 700 kg, ceea ce asigură o autonomie de până la 671 km (conform WLTP).

Autonomie

EQS SUV poate îndeplini așteptări ridicate și în viața de zi cu zi. Cu o autonomie maximă de până la 671 km (conform WLTP),[1] nici distanțele lungi nu reprezintă un obstacol. Un sistem inteligent de management al încărcării, atât în autovehicul, cât și în infrastructură, permite capacități de încărcare de până la 200 kW, pentru cazul în care mai trebuie totuși să încarci ulterior.

[1] Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

Arhitectură platformă EVA

Electric Vehicle Architecture de la Mercedes-EQ permite o configurare adaptată datorită diferitelor variante de putere. Grupul motopropulsor electric (eATS) este alcătuit motorul sincron cu cutie de viteze în două trepte și sistemul electronic de putere. Standard există un eATS pe puntea spate, iar în funcție de varianta de putere, acesta este completat de un al doilea pe puntea față.

Recuperare

În funcție de situația de rulare, mișcarea de rotație a roților poate fi utili-zată pentru recuperarea de energie (recuperare) care, în caz de surplus, duce la încărcarea bateriei de înaltă tensiune prin intermediul consumului instant. Pentru recuperare sunt disponibile patru moduri (D-, D, D+, D Auto), prin intermediul cărora autovehiculul decelerează puternic sau se deplasează din inerție - toate pot fi selectate manual, în funcție de prefer-ința personală, de la padelele de pe volan.

Date tehnice

Treptele de putere și datele tehnice ale noului EQS SUV.

Date tehnice
Afișează datele

EQS 450 4MATIC SUV

Zero Emission

Emisii standard

Motor Electric

Tipul combustibilului

800 Nm

Cuplu motor electric

pâna la 265 kW (360 CP)

Putere

210 km/h

Viteză maximă

6 s

Accelerare 0-100km/h

pâna la 265 kW (360 CP)

Putere

5.125 mm

Lungime

2.157 mm

Lățime incluzând oglinzile retrovizoare

1.959 mm

Lățime incluzând oglinzile retrovizoare pliate

1.718 mm

Înălțime

2.157 mm

Lățime

1.668 mm

Lățime punte față

1.681 mm

Lățime punte spate

3.210 mm

Ampatament

11 m

Raza de întoarcere

31 min

Timp de încărcare DC la un wallbox

11 KW

Capacitate de încărcare AC

200 kW

Capacitate de încărcare DC

LI

Tipul bateriei

108,4 kWh

Energie

AWD

Tip de propulsie

5

Număr de locuri

5

Număr de uși

265/50 R20

Anvelope / roți față

265/50 R20

Anvelope / roți spate

3.375 kg

Masă brută permisă a vehiculului

2.805 kg

Masă vehicul

570 kg

Masă utilă admisibilă

750 kg

Masă remorcabilă fără sistem de frânare

1.800 kg

Masă remorcabilă cu sistem de frânare

100 kg

Masă de remorcare permisă

100 kg

Masă maximă pe plafon

645 - 2.100 l

Capacitate de încărcare

EQS 450+ SUV

Zero Emission

Emisii standard

Motor Electric

Tipul combustibilului

568 Nm

Cuplu motor electric

pâna la 265 kW (360 CP)

Putere

210 km/h

Viteză maximă

6,7 s

Accelerare 0-100km/h

pâna la 265 kW (360 CP)

Putere

5.125 mm

Lungime

2.157 mm

Lățime incluzând oglinzile retrovizoare

1.959 mm

Lățime incluzând oglinzile retrovizoare pliate

1.718 mm

Înălțime

2.157 mm

Lățime

1.668 mm

Lățime punte față

1.681 mm

Lățime punte spate

3.210 mm

Ampatament

11 m

Raza de întoarcere

31 min

Timp de încărcare DC la un wallbox

11 KW

Capacitate de încărcare AC

200 kW

Capacitate de încărcare DC

LI

Tipul bateriei

108,4 kWh

Energie

RWD

Tip de propulsie

5

Număr de locuri

5

Număr de uși

265/50 R20

Anvelope / roți față

265/50 R20

Anvelope / roți spate

3.265 kg

Masă brută permisă a vehiculului

2.695 kg

Masă vehicul

570 kg

Masă utilă admisibilă

750 kg

Masă remorcabilă fără sistem de frânare

750 kg

Masă remorcabilă cu sistem de frânare

100 kg

Masă de remorcare permisă

100 kg

Masă maximă pe plafon

645 - 2.100 l

Capacitate de încărcare

EQS 500 4MATIC SUV

Zero Emission

Emisii standard

Motor Electric

Tipul combustibilului

828 Nm

Cuplu motor electric

pâna la 330 kW (449 CP)

Putere

210 km/h

Viteză maximă

5,2 s

Accelerare 0-100km/h

pâna la 330 kW (449 CP)

Putere

5.125 mm

Lungime

2.157 mm

Lățime incluzând oglinzile retrovizoare

1.959 mm

Lățime incluzând oglinzile retrovizoare pliate

1.718 mm

Înălțime

2.157 mm

Lățime

1.668 mm

Lățime punte față

1.681 mm

Lățime punte spate

3.210 mm

Ampatament

11,9 m

Raza de întoarcere

31 min

Timp de încărcare DC la un wallbox

11 KW

Capacitate de încărcare AC

200 kW

Capacitate de încărcare DC

LI

Tipul bateriei

108,4 kWh

Energie

AWD

Tip de propulsie

5

Număr de locuri

5

Număr de uși

265/50 R20

Anvelope / roți față

265/50 R20

Anvelope / roți spate

3.375 kg

Masă brută permisă a vehiculului

2.805 kg

Masă vehicul

570 kg

Masă utilă admisibilă

750 kg

Masă remorcabilă fără sistem de frânare

1.800 kg

Masă remorcabilă cu sistem de frânare

100 kg

Masă de remorcare permisă

100 kg

Masă maximă pe plafon

645 - 2.100 l

Capacitate de încărcare

EQS 580 4MATIC SUV

Zero Emission

Emisii standard

Motor Electric

Tipul combustibilului

858 Nm

Cuplu motor electric

pâna la 400 kW (544 CP)

Putere

210 km/h

Viteză maximă

4,6 s

Accelerare 0-100km/h

pâna la 400 kW (544 CP)

Putere

5.125 mm

Lungime

2.157 mm

Lățime incluzând oglinzile retrovizoare

1.959 mm

Lățime incluzând oglinzile retrovizoare pliate

1.718 mm

Înălțime

2.157 mm

Lățime

1.668 mm

Lățime punte față

1.681 mm

Lățime punte spate

3.210 mm

Ampatament

11 m

Raza de întoarcere

31 min

Timp de încărcare DC la un wallbox

11 KW

Capacitate de încărcare AC

200 kW

Capacitate de încărcare DC

LI

Tipul bateriei

108,4 kWh

Energie

AWD

Tip de propulsie

5

Număr de locuri

5

Număr de uși

265/50 R20

Anvelope / roți față

265/50 R20

Anvelope / roți spate

3.375 kg

Masă brută permisă a vehiculului

2.810 kg

Masă vehicul

565 kg

Masă utilă admisibilă

750 kg

Masă remorcabilă fără sistem de frânare

1.800 kg

Masă remorcabilă cu sistem de frânare

100 kg

Masă de remorcare permisă

100 kg

Masă maximă pe plafon

645 - 2.100 l

Capacitate de încărcare

Încărcarea și autonomia

High-Class în furtună.

High-Class în furtună.
High-Class în furtună.

Mergi cât de departe dorești. Încarci așa cum vrei.


Autonomie mai mare, timpi de încărcare mai scurți. Prin Mercedes me Charge* beneficiezi de acces comod la stații de încărcare publice de la diferiți furnizori din toată Europa. Pornești procedura de încărcare de pe afișajul sistemului multimedia MBUX din autovehicul, cu cardul de încărcare Mercedes me Charge, cu aplicația Mercedes Me - sau, foarte actual, cu Plug & Charge. De aici te poți autentifica la stații de încărcare selectate direct prin conectarea cablului de încărcare, decontarea realizându-se automat. Încarcă – și continuă-ți drumul.


Mai multe despre încărcare și autonomie

Dimensiuni

Verifică liniștit măsurătorile: modelul EQS ți se potrivește perfect.

Dimensiuni
Dimensiuni
Dimensiuni
Dimensiuni
Mercedes
Mercedes

Direcție punte spate cu 10° adaptare a unghiului direcțieiExperimentează pretențiile de top de la Mercedes-Benz chiar și la parcare: direcția pe puntea spate adaptează opțional unghiul direcției prin actualizare Over-the-Air cu până la 10° (standard 4,5°) și reduce astfel semnificativ cercul de bracare cu până la un metru. EQS SUV se simte aproape la fel de manevrabil ca un autovehicul compact, ampatamentul se reduce virtual, aspect pe care îl percepi și la virare. La viteză mai mare pe de altă parte, circuli cu suveranitatea oferită de ampatamentul lung: stabilitate mai mare la rulare la schimbări rapide de bandă sau manevre bruște de evitare. În plus, unghiul direcției și cercul de bracaj sunt redate permanent pe Display-ul central.

Mercedes
Mercedes

Confort pentru toate simțurile.Confort pentru toate simțurile: acest pachet combină echipări speciale cu inteligență inovatoare. Autovehiculul tău Mercedes te poate revitaliza în mod deosebit – pentru o performanță mai îndelungată la volan și o călătorie plăcută.

Componente


Programe confort ENERGIZING:


 • Căldură: animații portocaliu-roșii împreună cu căldura perceptibilă a încălzirii în scaune, parfum și ionizare
 • Bucurie: tonuri deschise, animații de culoare aurie, parfum și ionizare
 • Confort: animații violete împreună cu tonuri relaxante, parfum și ionizare
 • Prospețime: valuri de aer climatizat adaptate și sunete cu faze liniștite și active, care se potrivesc cu animația în valuri, parfum și ionizare
 • Vitalitate: sunet pregnant cu ritmuri care variază, proiecție logo exclusivă, parfum și ionizare
 • Power Nap: relaxare și energie în cele 3 faze de adormire, somn și trezire, printre altele, cu punere acustică în scenă adaptată, climatizare și iluminare
 • Training: instrucțiuni video, de ex. pentru relaxarea musculaturii (disponibile numai în staționare, doar audio în timpul deplasării)
 • Sugestii: scurte informații audio pentru promovarea sustenabilă a sănătății și a stării de bine în viața de zi cu zi; pentru zonele corporale: cap, umeri, torace, partea inferioară a spatelui și bazin

Programe ENERGIZING NATURE:


 • Luminiș: sunete calde liniștitoare, între altele cântece de păsări, foșnet de frunze și șuierat ușor de vânt, aromatizare subtilă
 • Vuietul mării: sunete ușoare relaxante, între altele cu zgomot de valuri și sunete de pescăruși, rafale mixte călduroase și răcoroase de vânt
 • Ploaie de vară: sunete ambientale, între altele cu picături de ploaie pe pat de frunze, tunete îndepărtate sau răpăieli de ploaie

ENERGIZING COACH* cu recomandări individuale de programe prin evaluarea datelor de deplasare și ale autovehiculului, precum și, la nevoie, ale șoferului (parametri vitali) prin interconectarea cu dispozitivele uzuale Garmin® Wearables**Pachet AIR-BALANCE (P21) pentru parfumarea, ionizarea și purificarea aerului

Mercedes
Mercedes

Mod remorcă pentru pachetul parcare (autovehicule cu dispozitiv de remorcare)Modul remorcă pentru cele două pachete pentru parcare îți oferă asistență complexă, nu numai la parcare: este vorba despre o opțiune suplimentară de reprezentare cu funcție de mărire (numai la autovehicule cu dispozitiv de remorcare). În primul rând, imaginea camerei îți ușurează manevrarea și cuplarea remorcii în cazul deplasărilor cu ansamblu.

Mercedes
Mercedes

Mod șofer începător și mod parcare cu valetPentru un sentiment plăcut: modul șofer începător și parcare cu valet poate reduce riscul de accidente atunci când îți predai autovehiculul unor șoferi mai puțin experimentați sau unui serviciu de parcare cu valet. Activarea modurilor reduce viteza maximă și limitează accelerația. Simultan, selectarea programelor de rulare „Sport” și „Individual”, precum și dezactivarea ESP® sunt blocate. Ambele moduri pot fi activate bineînțeles independent unul de celălalt.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?

Alte modele Mercedes-EQ

Descoperă întregul univers de la Mercedes-EQ.

Solicită ofeta