Confort și siguranță

Confort și siguranță.

Redefining comfort.

Solicita oferta

Confort

Confortul tău zilnic.Confortul tău zilnic.

Confort la nivelul unei limuzine Clasa S într-un SUV complet electric. În EQS SUV te bucuri de confort sofisticat pe până la trei rânduri de scaune.

Confort habitaclu

Interiorul este cu adevărat divin.

Noul EQS SUV combină avantajele unei limuzine luxoase cu sentimentul de spațiu oferit de un SUV. Indiferent pe care loc: în habitaclu stai atât de confortabil încât aproape că nu vei mai dori să cobori. Și din punct de vedere acustic vei savura o călătorie deosebit de plăcută și liniștită, la nivel de primă clasă.

Confort la rulare

Nu este un automobil pentru compromisuri.

În noul EQS SUV, totul se reunește. Designul progresist întâlnește tehnologia și funcționalitatea. Astfel, experiența de rulare nu este numai surprinzător de dinamică pentru un SUV de mari dimensiuni, ci și lină și aproape silențioasă în același timp.

Pentru siguranța ta. Și a pasagerilor

DIGITAL LIGHT

Lumina viitorului.

Inovatoare: tehnologia inovatoare pentru faruri DIGITAL LIGHT din noul EQS SUV funcționează precum un proiector, dispune de peste 1,3 mil. de pixeli per far și calculează aproape în timp real valoarea luminozității pentru fiecare pixel în parte. Astfel, farurile DIGITAL LIGHT pot reacționa cu lumină adaptată permanent la condițiile de pe șosea și situațiile din trafic și pot asista de asemenea la conducerea autovehiculului.

Toate funcțiile de proiecție sunt disponibile conform prevederilor locale de înmatriculare și, în prezent, sunt disponibile parțial în SUA, UE, China și statele din Golf.

AIRMATIC

Alunecare relaxată: suspensia pneumatică standard AIRMATIC cu sistem adaptiv de amortizare oferă un nivel maxim de confort, siguranță și dinamică de rulare. O coborâre automată a caroseriei începând cu o viteză de cca 120 km/h îmbunătățește aerodinamica, ceea ce scade consumul de energie și crește autonomia electrică. Chiar și pe drumuri denivelate, rulezi fără probleme, tot mai departe, spre destinație.

Pachet Plus de asistență la rulare

Te duce relaxat și în siguranță la destinație: datorită sistemelor moderne de senzori, interconectate inteligent, te bucuri de nenumăratele avantaje ale conducerii parțial automatizate. Numeroase sisteme de asistență te ajută în funcție de situație, avertizează în cazul unui pericol de coliziune și intervin dacă este nevoie - în beneficiul tuturor participanților la trafic.Câștigul la capitolul confort oferit de acest pachet este perceptibil permanent pentru tine, ca șofer, datorită unui grad ridicat de degrevare. Căci modelul tău Mercedes se prezintă ca partener care gândește împreună cu tine: sistemul său de senzori alcătuit din camere video, radar și ultrasunete înregistrează mediul din jurul autovehiculului – pentru evaluarea traseului și traficului, datele de la navigație sunt completate cu cele din Live Traffic Information. Conexiunea tuturor informațiilor formează baza pentru paleta largă de funcții. În practica condusului, pentru tine asta înseamnă că: sistemele te asistă la frânare și accelerare - în funcție de dorință, dinamic sau confortabil, însă întotdeauna perfect dozat în funcție de traficul care se desfășoară în față. În acest sens se ține cont de particularitățile traseului, precum curbe, sensuri giratorii, intersecții sau stații de taxare și limitele de viteză detectare sunt respectate automat. Și atunci când virezi, ieși de pe șosele de mare viteză sau te apropii de capătul unui ambuteiaj detectat de Live Traffic Information, autovehiculul tău adaptează autonom viteza. În situații de ambuteiaj ești asistat la formarea și respectarea culoarului de urgență – și independent de ceilalți participanți la trafic. Apoi, sistemul preia pentru tine frânarea și repornirea în traficul bară la bară.

Direcție punte spate

Direcția standard puntea spate cu unghi de bracare de până la 4,5° asigură o ținută de drum suverană și o stabilitate de rulare mai ridicată la viteze mari. La deplasarea cu viteză mai mică de 60 km/h însă, ampatamentul se reduce virtual și astfel, noul EQS SUV devine semnificativ mai manevrabil. Pentru și mai mult confort la intrarea și ieșirea din parcare și un cerc de bracare redus, este disponibilă la cerere și direcție pe puntea spate cu unghi de bracare de până la 10°.

Accelerare

Accelerarea promptă încă de la plecarea de pe loc entuziasmează prin ușurința transmisă și definește o experiență nouă, încărcată cu emoții, la volan. Pentru a atinge tracțiunea și accelerarea maximă, grupul motopropulsor electric al modelului EQS SUV distribuie cuplurile de acționare la modelele cu tracţiune integrală 4MATIC în mod ideal pe ambele punți, în caz contrar, pe puntea spate. Acest din urmă principiu se aplică și unui stil sportiv de conducere în curbe, căci atât la accelerare, cât și la decelerare, cuplurile de acționare sunt distribuite pe punți în așa fel încât să faciliteze un comportament de rulare stabil și neutru.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?

Alte modele Mercedes-EQ

Descoperă întregul univers de la Mercedes-EQ.