fbpx
Mercedes-Benz
Noul Citan Furgon.

Se potrivește perfect sarcinii dvs. de transport.

Noul Citan Furgon convinge prin multitudinea sa de talente: având dimensiuni exterioare compacte, dispune de un spațiu vast de încărcare și al șoferului. Acesta combină sarcina utilă înaltă cu comortamentul agil la rulare. Scaunul ergonomic al șoferului și multitudinea de posibilități de a îl adapta sarcinii dvs. de transport, vă ușurează munca.

Citan autoutilitară, siguranță
Cu siguranță bine la drum.

O protecție cuprinzătoare a pasagerilor, între altele cu 6 airbaguri, este standard disponibilă la bord. La cerere, puteți obține asistență și de la multe sisteme de asistență active.

Citan autoutilitară, spațiu de încărcare
Spațiu de încărcare mai mare, bine utilizat.

În noul model Citan Furgon se află multe idei bune, care vă ușurează munca: spațiul de încărcare cu utilizare variabilă are un volum mare și o sarcină utilă ridicată.

Citan autoutilitară, habitaclu
Loc de muncă mai robust și mai ergonomic.

Habitaclul se dovedește a fi deosebit de ergonomic: de la scaunele robuste și operarea ușoară, până la spațiile de depozitare practice.

Citan autoutilitară, exterior
Agil și sigur chiar și cu încărcătură înaltă.

Agil în traficul urban, sigur în cursele interurbane: cu noul Citan Furgon vă deplasați agil, confortabil și economic.

Small Van cu mari posibilități.

Dimensiuni și greutăți. Minune spațială compactă.

Noul Citan Furgon deschide multiple posibilități de transport și vă ușurează munca datorită unui volum mare al spațiului de încărcare și a unei sarcini utile înalte. Cu cuplajul opțional de remorcă puteți trage până la 1.500 kg.

Citan autoutilitară
Citan autoutilitară

Suprafață spațiu de încărcare

2,35 m2

Volum spațiu de încărcare

2,5 - 2,9 m3

Lungime spațiu de încărcare

1.806 mm

Încărcătură maximă

782 kg

Tipic pentru Mercedes-Benz: designul exterior.

Designul noului model Citan Furgon își arată de la prima vedere înrudirea cu modelele mai mari Mercedes-Benz Vans.

Citan autoutilitară, design frontal
Design frontal caracteristic

Atracția designului frontal caracteristic o reprezintă farurile alungite, cu formă frumoasă, precum și capitonajul radiatorului tipic pentru Mercedes-Benz cu stea Mercedes amplasată central.

Citan autoutilitară, design lateral
Design lateral marcant

Designul lateral marcant subliniază agilitatea noului model Citan Furgon. Noi sunt, între altele, roțile design de 40,6 cm (16 inch) cu capac ornamental de roată cu aspect de roată din aliaj ușor.

Citan autoutilitară, design posterior
Design posterior funcțional

Designul posterior funcțional cu ușile hayon cu deschidere asimetrică asigură o deschidere generoasă a spațiului de încărcare, încadrată de lămpile spate cu formă frumoasă, tipice Mercedes-Benz.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?

Solicită ofeta