fbpx
Mercedes-Benz
Noul Citan

Cu spațiu disponibil flexibil, precum și echipare inovatoare de siguranță și multimedia.

Stație de încărcare
Electrificare
Privire de ansamblu modele
Privire de ansamblu modele
Dulgher și electrician
Vito autoutilitară

Noul Citan Furgon și Tourer.

Dacă aveți nevoie de un Furgon spațios, cu care să vă puteți deplasa relaxat și agil chiar și în interiorul orașelor, atunci noul Citan Furgon este potrivit pentru dumneavoastră. Având dimensiuni exterioare compacte, impresionează în interior prin spațiul său larg. Tipice pentru un autovehicul de la Mercedes-Benz Vans sunt nivelul său ridicat de siguranță și robustețea sa.

Vito Tourer, Vito Tourer BASE

Citan Tourer

Aflați mai multe
Vito Tourer, Vito Tourer PRO

Citan Furgon

Aflați mai multe

Modelul eCitan: noul membru al familiei de eVans.

eCitan
eCitan

Electric la toate clasele de autovehicule comerciale ușoare

În al doilea semestru al anului 2022 se lansează eCitan, varianta complet electrică a modelului Citan. Autonomia conform WLTP este de 285 până la max. 300 km. Astfel, aceasta corespunde nevoilor utilizatorilor comerciali, care utilizează aceste modele deseori ca autovehicule pentru curierat și livrări. În stațiile de încărcare rapidă se poate încărca bateria în timp de 40 de minute până la 80 %. Mare avantaj: la dimensiunile spațiului de încărcare și al încărcăturii, nu sunt necesare compromisuri față de modelele convenționale. Chiar și un dispozitiv de remorcare va fi disponibil pentru modelul eCitan.

Operare vocală

„Hey Mercedes“ (Bună Mercedes) este suficient pentru a iniția vasta operare vocală și comandarea confortabilă a sistemului Multimedia.

Sistem Multimedia MBUX de 7 inch

De la touchscreen-ul cu rezoluție înaltă și cu diagonala ecranului de 17,8 cm (7 inch) operați sistemul Mutimedia așa cum sunteți obișnuit de la terminalele mobile. O altă posibilitate de introducere: tastele de la volanul multifuncțional.

Integrare smartphone

Cu ajutorul integrării smartphone, puteți accesa confortabil aplicațiile terminalului dumneavoastră mobil prin intermediul sistemului Multimedia.

Port USB tip C

Prin portul USB tip C obțineți o Media Interface integrată, cu care puteți asculta, de exemplu, muzică de la smartphone în autovehicul.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?

Solicită ofeta