Siguranță

Siguranță.

Pentru opt pasageri. Și generațiile următoare.

Sisteme de siguranță și de asistență

La fel de sigur cum v-ați obișnuit de la un autovehicul Mercedes.

Nivel exemplar de siguranță și cu acționare electrică.

În modelul EQV vă puteți simți la fel de sigur ca în orice alt autovehicul Mercedes. Deoarece autovehiculele cu acționare electrică au trecut cu bine verificările complexe ale autovehiculelor și testele în caz de accident specifice Mercedes-Benz. Și echipările de siguranță, precum sistemele de asistență, airbag-urile și sistemele de reglare ale dinamicii de rulare, se află la nivelul exemplar Mercedes-Benz.

Asistent activ la parcare cu cameră video 360°

Asistentul activ la parcare cu cameră video 360°degrevează șoferul de o serie de operațiuni, de ex. la căutarea unui loc de parcare, la intrarea sau ieșirea din locul de parcare și la manevrarea autovehiculului.

Asistentul activ la parcare caută spații de parcare corespunzătoare și ghidează autovehiculul în locurile de parcare situate longitudinal și transversal.

Airbag-uri

Echiparea standard include airbag-uri, respectiv windowbag-uri și airbag-uri laterale pentru torace și pelvis pentru șofer și însoțitor. Windowbag-urile opționale din spate completează protecția oferită de airbag-uri în spațiul pentru pasageri.

Pachet standard de asistență la rulare

Pachetul standard de asistență la rulare este o combinație inteligentă de 3 sisteme de asistență, care vă degrevează în timpul deplasării și pot oferi mai multă siguranță.

Componente:
– asistent activ la frânare
– asistent pentru unghi mort
– asistent pentru menținerea benzii de rulare

LED Intelligent Light System

LED Intelligent Light System îmbunătățește acuitatea vizuală a șoferului și, implicit, siguranța de deplasare, întrucât adaptează automat iluminatul carosabilului la situația efectivă din trafic.

Asistent activ la frânare

Asistentul activ la frânare vă poate ajuta la evitarea accidentelor cu autovehiculele din față și cu pietonii ce traversează strada și poate minimiza urmările accidentelor.

În cazul în care detectează pericol de coliziune, acesta avertizează mai întâi prin semnale optice și acustice. Dacă șoferul nu intervine, sistemul declanșează automat frânarea de urgență autonomă.

Susținere prețioasă la menținerea benzii de rulare

Susținere prețioasă la menținerea benzii de rulare.

Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare

Susținere prețioasă la menținerea benzii de rulare

Asistentul pentru menținerea benzii de rulare poate ajuta la evitarea accidentelor datorate părăsirii involuntare a benzii de rulare. O cameră video multifuncțională poate detecta limitările benzii de rulare și monitorizează dacă autovehiculul se deplasează pe banda de rulare. În cazul sesizării părăsirii involuntare a benzii de rulare - de exemplu datorită neatenției - sistemul avertizează printr-o vibrație pulsatorie pe volan. Astfel, șoferului i se cere să se întoarcă pe banda inițială.

Mai multă siguranță la schimbarea benzii de rulare.

Asistent pentru unghi mort

Asistentul pentru unghiul mort asistă șoferul la schimbarea benzii de rulare pe autostrăzile cu mai multe benzi. Prin semnale de avertizare vizuale și acustice vă ajută să identificați din timp autovehicule aflate în unghiul mort. Dacă sistemul detectează un autovehicul în această zonă, el vă avertizează printr-un triunghi roșu inserat în oglinda exterioară corespunzătoare. Dacă în ciuda avertizării optice indicatorul de direcție este activat, triunghiul începe să pâlpâie repede și se mai declanșează o avertizare acustică.

Aveți aproape tot timpul în vedere ceea ce este permis

Aveți aproape tot timpul în vedere ceea ce este permis.

Asistent pentru semne de circulație

Aveți aproape tot timpul în vedere ceea ce este permis

Asistentul pentru semnele de circulație poate asista șoferul prin afișarea permanentă a limitelor de viteză detectate, precum și a interdicțiilor de intrare și de depășire sau a anulării acestor interdicții. Acesta ajută mai ales pe porțiunile de drum cu limite de viteză care se modifică frecvent, de exemplu în zonele cu drum în lucru. Un simbol vizual și acustic avertizează, de exemplu, în cazul ignorării semnelor de acces interzis.

Protecție preventivă în situații critice din trafic

Protecție preventivă în situații critice din trafic.

PRE-SAFE®

Protecție preventivă în situații critice din trafic

Sistemul preventiv PRE-SAFE® de protejare a pasagerilor poate identifica din timp situații critice de rulare și poate iniția astfel măsuri de protecție pentru pasagerii din autovehicul. Printre măsuri se numără tensionarea reversibilă a centurii de siguranță pentru șofer și pasager, închiderea eventualelor geamurilor și sisteme de acoperiș deschise, precum și – în cazul în care scaunele sunt reglate electric – poziționarea scaunului însoțitorului într-o poziție avantajoasă în caz de accident.

Alarmă de siguranță.

Pachet protecție anti-furt

Pachetul de protecție anti-furt vă poate ajuta la protejarea autovehiculului împotriva furtului prin intermediul unei alarme vizuale și acustice. Acesta include un sistem de alarmă anti-efracție și anti-furt, un sistem de protecție habitaclu și o protecție la tractare.

Poate avertiza șoferul în caz de surmenaj

Poate avertiza șoferul în caz de surmenaj.

ATTENTION ASSIST

Poate avertiza șoferul în caz de surmenaj

Sistemul ATTENTION ASSIST ajută la evitarea ațipirii la volan și contribuie astfel la creșterea siguranței de deplasare, în special la drum lung sau pe timp de noapte. Sistemul avertizează șoferul vizual și acustic în cazul detectării semnelor tipice de oboseală și îi atrage atenția despre necesitatea de a lua o pauză. Pentru analizarea comportamentului la conducere sunt evaluate manevrele de schimbare a direcției și, pe baza acestora, se va crea un profil individual al șoferului.

Poate ajuta la menținerea benzii de rulare în caz de vânt lateral.

Asistent pentru vânt lateral

Asistentul pentru vânt lateral poate detecta din timp părăsirea benzii din cauza rafalelor laterale de vânt puternic și ajută șoferul la menținerea benzii de rulare. Deoarece părăsirea bruscă a benzii de către autovehicul poate declanșa reacții de manevră inadecvate din partea șoferului. Asistentul pentru vânt lateral poate corecta automat cursul autovehiculului, de la o viteză de 80 km/h. Astfel, abaterea de la traseu scade considerabil și influența rafalelor de vânt este redusă într-o mare măsură.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?