Noua Clasă C T-Modell

Noua Clasă C T-Modell.

Consum de combustibil combinat: max. 7.4 - min. 5.1 l/100 km | emisii CO2 combinate: max.168 - min. 134 g/km[1]

[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate”
în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.

Story

Urcă la bord. Trage aer în piept. Relaxează-te.

Mai multe sisteme inovatoare pentru asistență au grijă ca tu să te bucuri, de fiecare dată, de o călătorie relaxantă
și plină de confort. Descoperă mai multe.

Siguranță
Siguranță

Scopul: o călătorie fără stres.

Fie că alegi să călătorești de plăcere sau în interes de serviciu, noul autovehicul Clasa C Limuzină cunoaște din prima secundă prioritățile stării tale de bine. Funcțiile inteligente de confort te scutesc de o mulțime de sarcini și transformă acest autovehicul inovator într-un asistent care-ți permite să te relaxezi.

Elemente esențiale de confort

Îți intuiește fiecare gând, iar astfel te poți relaxa.

Noua Clasă C Limuzină te ascultă și se adaptează nevoilor tale. E mereu gata să te asiste. Conceptul inovator de operare MBUX îți intuiește toate dorințele, iar scaunele din față cu pachet Memory păstrează poziția pe care ai reglat-o. Pasagerii din spate se pot bucura acum de și mai mult spațiu pentru picioare.

Scaune confortabile.

Pachete ENERGIZING.

Asistent vocal MBUX.

Zonă spațioasă în spate.

Film de design

Noul model Clasa C Limuzină. În cea mai bună formă, de la un capăt la celălalt.

Elemente esențiale

O zonă de confort cu spirit exclusivist.

Noul model Clasa C Limuzină este mai inovator și mai confortabil ca niciodată. Farurile transformă noaptea în zi, cel mai înalt
confort face fiecare loc pe care te așezi să fie cel mai bun, iar designul dinamic transformă orice călătorie într-o experiență.

DIGITAL LIGHT cu funcție inovatoare de proiecție.

Parte frontală cu grilă de radiator cu aspect diamant și emblemă-stea.

Design nou al panoului digital de instrumente.

Spate marcant cu blocuri optice divizate.

Design exterior expresiv
Design exterior expresiv
Design exterior expresiv
Design exterior expresiv

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?