fbpx

Succes!

Un email de validare a identitatii a fost trimis. Te rugam sa verifici casuta de email.

Loading...
Nu pleci de la 0, ci cu 8.087* euro.
În buzunar.
Avantaj client de 8.087* euro (TVA inclus).
*Ofertă valabilă în perioada 1 ianuarie 2021 - 30 iunie 2021. Avantajul Client de 8.087 euro TVA inclus este calculat față de prețul de listă cu TVA si este valabil doar pentru autovehiculul Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față.
Delovery
Cere mai multe detalii.

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

Atenție!

Unele câmpuri sunt incomplete sau conțin erori.

Suntem aici. Pentru tine și afacerea ta.

Credem în povești de succes și în antreprenori care își îndeplinesc visurile. De aceea, venim în întâmpinarea nevoilor afacerii tale cu o ofertă de nerefuzat: Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu 8.087* euro TVA inclus avantaj client. Contactează partenerul tău autorizat Mercedes-Benz și solicită oferta în format digital.

Descoperă modelul
Sprinter 314 CDI Furgon
Consum combustibil combinat: 9,4 l/100 kml emisii CO2 combinat: 247 g/km.*

* Valorile indicate sunt valorile CO2 WLTP măsurate în acord cu Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1151. Consumul de carburant a fost calculat în baza acestor valori.
Sprinter 314 CDI Furgon
Inovator, eficient, fiabil. Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI cu tracțiune față și o capacitate de 11 mc este soluţia perfectă pentru transportul mărfurilor. Conceptul său inteligent de operare și conceptul modular de stocare îl transformă în partenerul perfect pentru afacerea ta.
Întrebări frecvente

Ai întrebări despre model sau despre oferta prezentată? Caută răspunsul aici sau contactează unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz, completând formularul de mai sus.

FAQ

Ofertă valabilă în perioada 1 ianuarie 2021 - 30 iunie 2021. Avantajul Client de 8.087* euro TVA inclus este calculat față de prețul de listă cu TVA si este valabil doar pentru autovehiculul Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față.

Da. Modelul achiziționat poate fi configurat.

Pentru siguranța ta în această perioadă, oferta poate fi accesată fără a fi necesară deplasarea. Partenerul autorizat Mercedes-Benz te va asista telefonic și online, iar oferta o vei primi în format digital.