Ţiriac Auto Mercedes-Benz
Tiriac Auto - Mercedes-Benz Tiriac Auto - Mercedes-Benz

Afacerea ta in avantaj: Sprinter sasiu 5t detarat la 3,5t.


Alege oferta Sprinter sasiu cu avantaj client de pana la 9.500 € TVA inclus.


Ai consum de combustibil scazut si costuri de intretinere reduse, alaturi de fiabilitate sporita si valoare de revanzare mare.

In plus, beneficiezi automat de garantie 3 ani.

Solicita oferta la cel mai apropiat Showroom Tiriac Auto Mercedes-Benz!

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

TELEFON

SMS

E-MAIL

*Conditii de finantare prin Mercedes-Benz Financial Services: dobanda de 1,99% pe an pentru 12 luni. Oferta valabila pana la 31 decembrie 2019.

Informatii noxe: Sprinter 516 CDI transmisie manuala, propulsie: consum de combustibil urban, extraurban, mixt conform NEDC 9,2/100 km, 7,6/100 km, 8,2/100 km. Emisii CO2 in regim mixt: 216 g/km.

Mulţumim!