fbpx

Succes!

Un email de validare a identitatii a fost trimis. Te rugam sa verifici casuta de email.

Loading...
Viitorul este aici.
Cu o ofertă de nerefuzat. Solicita oferta modele Plug-in Hybrid
Viitorul este aici.
Cu o ofertă de nerefuzat. Solicita oferta modele Plug-in Hybrid

Oferta Financiara


Nu aștepta schimbarea, fii parte din ea. Bucură-te de toate avantajele sistemului de propulsie Plug-in Hybrid: mai multă putere și deplasare fără emisii în oraș.

Ofertă valabilă prin “Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2020- 2024”, valabilă de la data lansării programului. Pentru termenii și condițiile de accesare a ecotichetului, vă rugăm să consultați Ghidul de finanțare aferent programului.

Campania este valabilă începând cu data de 08.02.2022 pănă la data de 31.12.2023 inclusiv, pentru autovehicule noi Plug-in Hybrid si Mercedes-EQ, în limita stocului disponibil, sub condiția lansării Programului Național de Finanțare de către Administraţia Fondului pentru Mediu. Oferta include primele 12 rate gratuite ale poliței de asigurare CASCO.

Condiții pentru a beneficia de Ofertă: plata unui avans de minimum 15%, perioada de finanțare de minimum 3 ani, încheierea unei asigurari CASCO pe toata durata finanțării pentru care se optează (3-5 ani).

Oferta este valabilă pentru finanțare în sistem de Leasing Financiar, furnizat de Mercedes-Benz Leasing IFN SA, iar Asigurările sunt oferite prin Mercedes-Benz Insurance Broker SRL.

Condiții de accesare a programului Rabla Plus:

  • Ecotichet în valoare de 26.000 Lei pentru PIH (in schimbul casarii unui autovehicul uzat – conditie obligatorie)
  • Ecotichet in valoare de 29.000 Lei pentru PIH (in schimbul casarii a doua autovehicule uzate – 1 obligatoriu + 1 optional, adica 3.000 lei in plus pentru cel de-al doilea autovehicul uzat);

* Pentru fiecare autovehicul uzat mai vechi de 15 ani si incadrat cu norma de poluare cel mult Euro 3, se va adauga un bonus de 1.500 lei/autovehicul (adica maxim 3.000 lei in plus daca ambele autovehicule uzate respecta cele doua conditii).

Astfel, MAXIMUL DE ACCESAT prin Rabla Plus: / 32.000 Lei pentru PIH

** Vechimea autovehiculului uzat eligibil în program va fi de cel putin 6 ani de la data primei înmatriculari în România.

*** Valabilitatea notei de înscriere va fi de 300 de zile de la emiterea acesteia (vs. 240 zile in 2021).

**** Ca referinta de incadrare a autovehiculelor noi PIH in program, va fi folosit pragul de emisii de 80 g CO2/km in sistem WLTP.

***** Eliminarea posibilitatii cumularii ecotichetului cu prima de casare acordata prin Programul Rabla Clasic, având în vedere obligatia de a casa un autovehicul uzat prin program.

Campania este valabilă începand cu dată de 08.02.2022 până la data de 31.12.2023 inclusiv, pentru autoturismele noi Mercedes-Benz cu motorizare plug-in hybrid, în limita stocului disponibil.

Solicită oferta.

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

Atenție!

Unele câmpuri sunt incomplete sau conțin erori.

Despre tehnologia Plug-in Hybrid

Tehnologia inovatoare Plug-in Hybrid Mercedes-Benz aduce împreună dinamismul si eficienţa motoarelor electrice cu autonomia și confortul motoarelor convenţionale.

Mai multă putere, mai puțin consum

Te poţi deplasa complet electric în traficul din oraș, în timp ce la drum lung te bucuri de puterea suplimentară pe care motorul electric o oferă dar și de un consum redus, datorat funcţionării în parametri optimi a motorului cu combustie internă.

Încărcare

Datorită sistemului plug-in, poţi reîncărca bateria acasă sau la una din staţiile de încărcare publice din ce în ce mai numeroase, iar datorită sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria se încarcă și în timpul rulării autoturismului.

FAQ


Întrebări frecvente

Ai întrebări despre autoturism sau oferta prezentată? Caută răspunsul aici sau contactează unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz.

Cum pot beneficia de avantajul financiar oferit?

Contactează unul din partenerii autorizati Mercedes-Benz, din reteaua Tiriac Auto, pentru a-ţi oferi toate detaliile despre ofertă.

Oferta este disponibilă și pentru persoanele juridice?

Da, iar pentru a afla mai multe informaţii despre beneficiile ofertei contactează unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz, din reteaua Tiriac Auto.

Ce modele cuprinde oferta?

Oferta cuprinde următoarele modele Mercedes-Benz Plug-in Hybrid: Clasa A, Clasa E, GLA, GLC, GLC Coupé, GLE și GLE Coupé. Pentru a afla mai multe informaţii despre despre modelul tău preferat, contactează unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz, din reteaua Tiriac Auto.

Cum funcționează tehnologia Plug-in Hybrid?

Autoturismele Plug-in Hybrid Mercedes-Benz au, pe lângă motorul clasic cu ardere internă, și un motor electric. Acest sistem de propulsie combinat are mai multe avantaje, printre care un consum mai redus, o putere sporită a autoturismului și posibilitatea de a călători electric, fără emisii, în oraș.

Unde poate fi încărcat autoturismul și cât durează?

Datorită tehnologiei Plug-in, bateria electrică poate fi încărcată la una din stațiile publice de încarcare, acasă prin intermediul unui wallbox sau chiar la o priză convențională. Timpii de încărcare variază în funcție de capacitatea sursei. De asemenea, datorită sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria se încarcă și în timpul rulării autoturismului.