fbpx

Succes!

Un email de validare a identitatii a fost trimis. Te rugam sa verifici casuta de email.

Loading...
Noua ta Stea.
Tu o ai acum, noi plătim primele 6 rate.
Primele 6 rate oferite gratuit
prin oferta de finanțare
cu 25% avans minim.
Ofertă valabilă pentru autoturismele noi,
în limita stocului disponibil.
Campania este valabilă pentru perioada 21.05.2020 – 30.09.2020 inclusiv, pentru autovehiculele Mercedes-Benz Vans (Vito Furgon, Vito Tourer, Sprinter 3.5t, Sprinter 5t, Clasa X, Clasa V), în limita stocului disponibil. Avans min de 10%, durata de leasing de 5 sau 6 ani și încheierea și menținerea asigurării Casco pe toată durata finanțării (5 sau 6 ani). Oferta include primele 4 rate gratuite – 0 (zero) de plată în primele 4 luni pentru Capital și Dobândă (capitalul este oferit cadou prin diminuarea corespondentă a prețului auto, iar dobânda este suportată de Mercedes-Benz Vans) și respectiv primele 6 rate Casco gratuite – 0 (zero) de plată în primele 6 luni pentru Casco (polița se activează pe durata finanțării). Oferta este valabilă pentru finanțare tip Leasing Financiar prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA și cu asigurările auto încheiate prin Mercedes-Benz Insurance Broker.
Clasa A
Solicită oferta.

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

Oferta financiară

Primele
6 rate
gratuit
Asigurare CASCO
Primele
6 rate
gratuit
Avans
25%
Perioadă de finanţare
48/60
de luni
Comision lunar
administrare
0 €
Dobândă
3,9%

Totodată dorim să vă oferim informații personalizate şi consiliere aferentă intereselor dumneavoastră specifice (de ex., evenimente, oferte speciale, servicii pe parcursul vizitei la unul din distribuitorii Mercedes-Benz). Prin urmare, vă rugăm să vă acordați consimțământul pentru utilizarea datelor dumneavoastră pentru aceste scopuri. Vom păstra în mod corespunzător confidențialitatea datelor dumneavoastră.

Citiți Informarea privind  politica de prelucrare a datelor cu caracter personal in scop de marketing.

Prin bifarea acestor casete îmi acord consimțământul pentru prelucrarea Datelor mele cu Caracter Personal pentru scopurile menționate mai sus.

Prin bifarea acestei casete, îmi acord consimțământul pentru prelucrarea şi transmiterea datelor mele cu caracter personal de către şi între Societățile din Ecosistemul Mercedes-Benz, fiecare dintre acestea fiind un operator de date separat, pentru scopurile menționate mai sus.

Atenție!

Unele câmpuri sunt incomplete sau conțin erori.

În avantaj și în siguranță

Alegi modelul dorit dintre autoturismele noi aflate pe stoc, semnezi contractul în format digital și autoturismul tău Mercedes-Benz îţi este livrat acasă. Iar pentru ca tu să te bucuri și mai mult de această experienţă, nu plătești nimic în primele 6 luni, valoarea ratelor fiind suportată de către Mercedes-Benz.

Oferta financiară

Primele
6 rate
gratuit
Asigurare CASCO
Primele
6 rate
gratuit
Avans
25%
Perioadă de finanţare
48/60
de luni
Comision lunar
administrare
0 €
Dobândă
3,9%