Date tehnice

Date tehnice.

Răspunsul la întrebările de mâine.

Mercedes-Benz EQV 300: consum de energie în kWh/100 km (în regim mixt): 28 – 28.2; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 692/2008/CE. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.

Performanțe de rulare

Putere maximă

150 KW (204 CP)

Cuplu maxim

362 Nm

Viteză maximă de până la

160 km/h

(opțional)

Spațiu generos

Spațiu generos în 2 variante de lungime.

Spațios atât pentru persoane cât și pentru încărcătură.

Până la 8 persoane și bagaje – modelul EQV le transportă ideal. În funcție de necesarul de locuri puteți comanda modelul EQV în variantele lung și extralung.

Lung
Lung
Lung
Lung

Spațiu pentru până la

8 persoane

având compartiment de bagaje de 1.030 l și spațiu de încărcare de 4.630 l

Lungime autovehicul

5,14 m

Înălțime autovehicul

circa 1,91 m

Cu bară de plafon circa 1,96 m. Încape în aproape orice garaj subteran!

Lung
Lung
Lung
Lung

Spațiu pentru până la

8 persoane

având compartiment de bagaje de 1.410 l și spațiu de încărcare de 5.010

Lungime autovehicul

5,37 m

Înălțime autovehicul

circa 1,91 m

Cu bară de plafon circa 1,96 m. Încape în aproape orice garaj subteran!

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?