Confort

Confort.

Nu doar punctual. Ci cu un pas înaintea vremurilor.

Mercedes-Benz User Experience (MBUX)

Viitorul aparține propulsiei electrice. Și intuiției umane.

Mercedes-Benz User Experience (MBUX)
Preclimatizare

Preclimatizare

Operare vocală

Operare vocală

Concept de operare tactilă

Concept de operare tactilă

Sistemul de navigație

Sistemul de navigație

Radio

Radio

Muzică

Muzică

Versatilitate

Ambianță reconfortantă pentru până la 8 persoane.

2 rânduri de scaune – posibilități nelimitate.

Design exterior expresiv
Design exterior expresiv
Design exterior expresiv
Design exterior expresiv

Echipări pentru confort

Impresionant. Sustenabil.

Trapă culisantă panoramică

Trapă culisantă panoramică

Trapă culisantă panoramică

Trapa culisantă panoramică de înaltă calitate, cu suprafețele sale mari de sticlă, permite să pătrundă multă lumină în habitaclu pentru o ambianță luminoasă și prietenoasă în autovehiculul dumneavoastră. Partea din față a trapei culisante poate fi deschisă electric, oferind astfel posibilitatea ventilației suplimentare.

Sistem de sunet Surround Burmester®

Sistem de sunet Surround Burmester®

Sistem de sunet Surround Burmester®

Sistemul de sunet Surround Burmester®, cu ajutorul sistemului de amplificare și al sistemului de difuzoare care sunt sincronizate perfect, asigură în autovehicul un sunet surround fascinant. Cele 15 difuzoare și o un difuzor Bass-reflex produc împreună 640 W. Grație tehnologiei surround pe mai multe canale, fiecare loc beneficiază de un sunet impresionant.

Pachet masă

Pachet masă

Pachet masă

Pachetul masă cuprinde o serie de echipări funcționale suplimentare care fac șederea în partea din spate mult mai plăcută. La masa rabatabilă și mobilă se poate mânca, lucra sau se pot juca diverse jocuri. Recipientele cu băuturi stau în siguranță în suportul de pahare din pereții laterali. Habitaclul devine și mai funcțional prin posibilitățile practice de depozitare în plasele din spătarul scaunelor pentru șofer și însoțitor, precum și din scaunele individuale din partea din spate. Iar la priza de 12 V se pot conecta și încărca diverse dispozitive mobile.

Pachet cușetă

Pachet cușetă

Pachet cușetă

Cu pachetul cușetă veți transforma din câteva mișcări bancheta de 3 locuri din rândul al 2-lea din spate într-un pat confortabil – de exemplu pentru pauze spontane sau pentru înnoptare pe drum. Cu extensia corespunzătoare pentru pat se creează o suprafață continuă de relaxare de circa 1,93 m x 1,35 m. Sticla fumurie protejează persoanele care se odihnesc de privirile curioase.

Consolă centrală cu compartiment de răcire integrat

Consolă centrală cu compartiment de răcire integrat

Consolă centrală cu compartiment de răcire integrat

Consola centrală cu compartiment de răcire integrat accentuează ambientul luxos al autovehiculului. De cele două suporturi de pahar cu temperatură reglabilă profită șoferul și însoțitorul. În față vă răsfață suplimentar și cotiera tapițată. Sub aceasta se află o unitate Multimedia cu 2 porturi USB și o fantă pentru card SD, un compartiment mare de depozitare, precum și un spațiu de răcire de 3,2 l care poate cuprinde două sticle de 0,5 l. În partea din spate vă stau la dispoziție o priză de 230 V și una de 12 V, precum și un compartiment de depozitare cu iluminat ambiental.

Iluminat ambiental cockpit

Iluminat ambiental cockpit

Iluminat ambiental cockpit

Iluminatul ambiental din cockpit întâmpină șoferul și însoțitorul cu o lumină indirectă plăcută. În funcție de atmosfera de iluminare dorită, cele 3 nuanțe de culori „neutru”, „solar” și „polar” creează o atmosferă elegantă și plăcută. În plus, există 5 trepte pentru reglarea luminozității. Iluminarea discretă ajută ochii la trecerea de la întunericul din habitaclu la lumina de pe șosea, deoarece diferențele de luminozitate sunt diminuate.

Hayon EASY-PACK

Hayon EASY-PACK

Hayon EASY-PACK

Hayonul EASY-PACK se deschide și se închide printr-o apăsare de buton și asigură astfel o încărcare și o descărcare confortabilă a portbagajului. Se acționează foarte practic, prin tasta de pe cheia autovehiculului sau prin intermediul mânerului de deblocare de pe hayon. Pentru a reduce riscul unor deteriorări, hayonul EASY-PACK dispune de un sistem de identificare automată a obstacolelor. În timpul procesului de deschidere, hayonul poate fi oprit în orice poziție. Închiderea automată se realizează prin tasta de pe cheia autovehiculului sau prin intermediul mânerului de deblocare de pe hayon. Atunci când încărcătura împiedică închiderea hayonului, are loc o întrerupere automată.

AIRMATIC

AIRMATIC

AIRMATIC

Indiferent că vă aflați pe autostradă sau pe un drum denivelat: suspensia pneumatică AIRMATIC adaptează trenul de rulare în funcție de suprafață. Amortizarea se reglează pentru fiecare roată în parte - în funcție de condițiile actuale de rulare și de starea carosabilului. Astfel, suspensia pneumatică vă oferă cel mai înalt confort la rulare în orice situație. În acest sens puteți alege între 4 programe de rulare E+, E, C și S. Nivelul autovehiculului este reglat în funcție de situația de rulare și de programul de rulare selectat. În cazul unei viteze în creștere, autovehiculul va fi coborât ușor. Acest lucru crește stabilitatea la rulare și poate contribui, în plus, datorită rezistenței aerodinamice mai mici, la un consum redus de energie.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?