Ca model complet electric premium small Van, modelul EQT reprezintă cerințele unei noi epoci a mobilității.

Noul EQT.

Începând de la 49.499,24 EUR

Solicita oferta

282 km

autonomie complet electrică (WLTP)[1]

38 min

Timp de încărcare la stațiile de încărcare rapidă[2]

2+3

Locuri

551-1979 l

Volum spațiu de încărcare

Modelul EQT 200 | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 18,99; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[3]

Exterior

Exteriorul modelului EQT.

Modelul EQT este un autovehicul de care te îndrăgostești de la prima vedere. O mare selecție de culori și variante de roți oferă, în plus, o multitudine de variante pentru a adapta modelul EQT dorințelor tale.


Pachet KEYLESS-GO

Grație KEYLESS-GO, cheia autovehiculului poate să rămână în buzunar. Autovehiculul te recunoaște prin intermediul autorizării de acces și conducere și se deblochează automat la apropiere de el sau prin apăsarea butonului de pe mânerul ușii, fără să trebuiască să iei cheia în mână. Echipare opțională.

Grila radiatorului cu design black panel

Cu grila radiatorului marcantă, cu design black panel, noul EQT își creează o primă impresie care durează. Acolo, în spatele stelei centrale Mercedes, se ascunde discret priza de încărcare – unul dintre nenumăratele elemente esențiale ale aspectului exterior armonios.

Roți din aliaj ușor de 43,2 cm (17 inch) cu design în 5 spițe duble

Roțile din aliaj ușor, de 43,2 cm (17 inch), vopsite negru și satinate, cu design în 5 spițe duble conferă autovehiculului tău Mercedes un design individual. La aspectul lor sportiv contribuie în primul rând aspectul bicolor negru-argintiu. Echipare opțională.

Oglinzi exterioare vopsite negru

Element esențial elegant: oglinzile exterioare vopsite în negru oferă exteriorului autovehiculului tău un caracter modern.

Faruri LED High Performance

Farurile LED High Performance îți oferă mai multă siguranță în întuneric și un aspect vizual marcant, inconfundabil. Grație tehnologiei LED, acestea iluminează carosabilul mai bine decât farurile convenționale cu halogen - cu un consum mai mic de energie. Echipare opțională.

Interior

Interiorul modelului EQT.

Se poate recunoaște deja cu o privire în habitaclu cât de placută este conducerea electrică a modelului EQT. Grație nenumăratelor posibilități individuale de echipare, fiecare moment se transformă într-o plăcere pur personală în noul model EQT.


Volan multifuncțional din piele

Volanul din piele conferă un aspect premium cockpit-ului. Datorită senzației tactile aderente plăcute a husei din piele și coroanei volanului cu formă ergonomică, te bucuri de semnificativ mai mult confort. În plus față de volan, capul manetei selectorului și manșonul manetei de viteze sau ale manetei selectorului sunt, de asemenea, din piele.

Sistem Multimedia MBUX cu DAB

Savurează cu MBUX (Mercedes-Benz User Experience) frumusețea și inteligența unui sistem Multimedia operabil digital și intuitiv - în combinație cu avantajele recepției radio digitale prin DAB.

Panourile ușilor și panoul de instrumente din NEOTEX

Estetică inovatoare: materialul NEOTEX inovator de pe panourile ușilor și de pe panoul de instrumente îmbină aspectul plăcut al pielii de năbuc cu neoprenul high-tech. Echipare opțională.

Tapițerie din imitație de piele ARTICO / microfibră MICROCUT

Imitația de piele ARTICO este aproape la fel de elegantă precum pielea autentică și, în plus, foarte rezistentă. O caracteristică comună și cu microfibra MICROCUT: acest material textil high-tech este, în plus, flexibil și permite circulația aerului.

Încărcare și autonomie

Confortul modelului EQT începe de la încărcare.

Încărcarea simplificată: descoperiți caracteristicile inteligente ale modelului EQT.


Echipări

Elemente esențiale ale echipării modelului EQT.

Configurează-ți modelul EQT așa cum îți dorești. Echipările versatile din domeniul multimedia, siguranță și confort, precum și sistemele de asistență șofer, îți oferă o marjă largă de configurare – pentru ca modelul EQT să devină modelul tău EQT.


Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?