fbpx
Ţiriac Auto Mercedes-Benz
Tiriac Auto - Mercedes-Benz Tiriac Auto - Mercedes-Benz

Descoperă noul Mercedes-Benz EQC, la Țiriac Auto.


Inovația este în ADN-ul Mercedes-Benz, iar tu ești sursa de inspirație. Descoperă inovațiile tehnologice inspirate de nevoile și dorințele tale și trăiește experiența captivantă de a conduce primul automobil electric 100% Mercedes-Benz.


Solicită o ofertă sau un test drive:

Ești de acord ca Țiriac Auto să utilizeze informațiile completate de tine pentru a te contacta în scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.

TELEFON

SMS

E-MAIL

*EQC - Emisii dioxid de carbon (g/km): min. 224; max. 260. Imaginea este cu titlu de prezentare. Nivelul de motorizare și/sau echipare poate fi diferit.

Mulţumim!