Leasing și cumpărare.

Leasing și cumpărare.

Finanțare pentru modelul EQB

Finanțare: la fel de flexibilă ca tine.

Finanțare pentru modelul EQB
Finanțare pentru modelul EQB

Ca alternativă la ofertele noastre de leasing, poți bineînțeles să îți finanțezi noul model EQB cu rate individuale. Întreabă la centrul tău autorizat Mercedes-Benz de oferta ta personalizată. La centrul autorizat primești dintr-un singur loc autovehiculul și finanțarea.

Mai multe informații despre finanțare

Produse complementare

Asigurat în mod optim, conduci relaxat.

În completarea contractului tău de leasing, conduci întotdeauna în siguranță cu produsele opționale de asigurare, service și mobilitate, adaptate special modelului tău EQB din seria Mercedes-EQ.

Produse complementare
Produse complementare

Un autovehicul Mercedes special merită o protecție specială. Printr-o asigurare potrivită.

Ai ales modelul tău EQB și plata ratei este asigurată. Acum nu mai ai nevoie decât de o asigurare auto, care se potrivește la fel de bine. Cu asigurarea auto Mercedes-Benz inclusiv protecție electrică, te poți proteja în mod cuprinzător pe tine și modelul tău EQB din seria Mercedes-EQ, pentru orice eventualitate. În caz de daună, autovehiculul tău este în cele mai bune mâini, într-un atelier auto Mercedes-Benz.

Elementele esențiale:

  • Asigurare de răspundere obligatorie, cu o sumă de acoperire de 100 milioane de euro pentru vătămări corporale, daune materiale și bunuri afectate și până la 15 milioane de euro per persoană afectată
  • Efectuarea tuturor reparațiilor doar la atelierele auto Mercedes-Benz și întotdeauna conform cerințelor producătorului
  • Acoperirea tuturor riscurilor pentru acumulator
  • Co-asigurare a cablului de încărcare împotriva furtului, în timpul procedurii de încărcare
  • Cuprinde tractarea la cea mai apropiată stație de încărcare, în cazul descărcării neintenționate a acumulatorului
  • Reziliere posibilă oricând, pentru o mai mare flexibilitate
Mai multe informații despre asigurare

EQB 300 4MATIC: consum de energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.
EQB 350 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.

Servicii EQ

Deplasare relaxată în regim electric.

Serviciile confort dedicate autovehiculelor de la Mercedes-EQ îți simplifică activitatea cotidiană și oferă mai mult confort și siguranță.

Servicii EQ
Servicii EQ

Relaxare pe termen lung, cu servicii dedicate pentru revizie, reparație, garanție sau pană. Serviciile confort pentru modelul EQB includ pachete atractive de servicii și un serviciu de asistență pentru clienți, așa cum te aștepți de la Mercedes-Benz. De exemplu, pachetul de servicii „Preluare și predare“, prin intermediul căruia modelul tău EQB este preluat pentru lucrări de revizie și îți poate fi și returnat la cerere, asigură o vizită fără stres în atelier.

Mai multe informații

EQB 300 4MATIC: consum de energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.
EQB 350 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?

Informații suplimentare

Modelul EQV până în cele mai mici detalii: