Confort și siguranță

Confort și siguranță.

Conectează intuitiv MBUX și sistemele de asistență inteligente la modelul EQB care, cu până la șapte locuri, oferă spațiu pentru nevoile tale.

EQB 300 4MATIC: consum de energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.
EQB 350 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.

Spațiu și flexibilitate

Oferă spațiu pentru mari aventuri.

Oferta de locuri pe scaune și volumul de încărcare al noului model EQB sunt pe atât de variabile, pe cât este de schimbătoare viața ta. Folosește flexibilitatea în funcție de necesități: fie că dorești să iei cu tine mai mulți pasageri sau un bagaj mai voluminos - modelul EQB este conceput pentru fapte mari.

3

rânduri de scaune

7

locuri

1.710

Volumul spațiului de încărcare în litri

Cu habitaclul său foarte variabil și spațios, modelul EQB este partenerul perfect pentru un stil de viață versatil. Cu până la șapte locuri, modelul polivalent, flexibil, oferă o combinație ideală de spațiu, confort și funcționalitate. Spațiul mare de încărcare poate fi extins în continuare cu scaunele din spate, care pot fi rabatate parțial și pliate pe lungime. Adecvat în special pentru familii: suporturile pentru scaun de copii cu certificat ISOFIX sunt disponibile în modelul EQB pe al doilea și al treilea rând de scaune, în total patru la număr, ceea ce face ca instalarea scaunelor pentru copii să fie deosebit de simplă și sigură. În al doilea rând de scaune, în funcție de reglementările legale, pot fi utilizate chiar așa-numitele scaune pentru copii i-Size. În plus, chiar și pe scaunul însoțitorului se pot fixa un scaun pentru copii sau o scoică pentru bebeluși.

MBUX

Asistent inteligent la bord.

Sistemul multimedia inteligent este postul de comandă operat intuitiv din modelul EQB.

MBUX este postul de comandă inteligent din modelul tău EQB. Tot ce ai nevoie pentru a-l utiliza: intuiția ta.

[1] Pentru moment, sistemul LINGUATRONIC este disponibil numai în limbile: Germană, Engleză, Spaniolă, Italiană, Franceză, Olandeză, Japoneză, Chineză simplificată, Portugheză, Suedeză, Poloneză, Cehă, Rusă, Turcă, Koreană, Chineză tradițională, Cantoneză tradițională, Cantoneză simplificată, Dialectul Sichuan, Arabă, Thailandeză, Norvegiană și Daneză.

Conectivitate

Conectat în mod inteligent.

Experimentează conectivitatea intuitivă în modelul EQB între tine, smartphone-ul și autovehiculul tău.

Integrare smartphone

Integrare smartphone

Acces mai ușor și mai rapid la cele mai importante aplicații de pe smartphone-ul tău: Cu integrarea smartphone-ului, telefonul tău mobil se conectează la sistemul media prin Apple CarPlay® și Android Auto®, garantând astfel o utilizare comodă în timpul condusului. Poți utiliza rapid și simplu și alte aplicații, cum ar fi Spotify.

Încărcare fără cablu

Încărcare fără cablu

Încarcă fără cablu în timp ce conduci: cu o suprafață de încărcare inductivă disponibilă opțional în consola centrală, smartphone-ul tău compatibil poate fi încărcat fără cablu - indiferent de model și marcă.

Mercedes me connect

Extraordinar de confortabil - cu serviciile digitale de la Mercedes-Benz.

Mercedes me connect
Mercedes me connect

Cu Serviciile Mercedes me connect și Aplicațiile Mercedes me corespunzătoare experimentezi un plus la confort, siguranță, plăcerea de a conduce și asistență digitală deoarece astfel îți stau la dispoziție informații importante și funcții practice pentru modelul tău Mercedes în autovehicul și în smartphone-ul tău.

Ai tot timpul la bord oferta vastă a Serviciilor Mercedes me connect - în totalitate conform alegerii tale. Deoarece tu decizi pe care dintre aceste servicii dorești să le utilizezi în mod activ. Iar cu aplicațiile corespunzătoare de pe smartphone ai la îndemână și sub control informații importante și funcții practice ale modelului tău Mercedes și în afara autovehiculului.

Elementele esențiale:

  • Confort
  • Comandă de la distanță
  • Sistem de navigație
  • Protecția autovehiculului
Mai multe informații

EQB 300 4MATIC: consum de energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.
EQB 350 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.

Servicii confort

Deplasare relaxată în regim electric.

Serviciile confort dedicate autovehiculelor de la Mercedes-EQ îți simplifică activitatea cotidiană și oferă mai mult confort și siguranță

Deplasare relaxată în regim electric.
Deplasare relaxată în regim electric.

Relaxare pe termen lung, cu servicii dedicate pentru revizie, reparație, garanție sau pană. Serviciile confort pentru modelul EQB includ pachete atractive de servicii și un serviciu de asistență pentru clienți, așa cum te aștepți de la Mercedes-Benz. De exemplu, pachetul de servicii „Preluare și predare“, prin intermediul căruia modelul tău EQB este preluat pentru lucrări de revizie și îți poate fi și returnat la cerere, asigură o vizită fără stres în atelier.

Mai multe informații

Siguranță

Pentru siguranța ta. Și a pasagerilor.

Modelul tău EQB te sprijină în timp ce conduci cu sisteme inteligente de asistență, te poate avertiza cu privire la potențialele pericole în anumite situații și te poate proteja pe tine, pe pasageri și pe ceilalți participanți la trafic.

Pentru siguranța ta. Și a pasagerilor

Echipări speciale

Alte aspecte esențiale pentru modelul tău EQB.

Pentru mai mult confort, siguranță sau funcționalitate: descoperă toate echipamentele speciale disponibile pe care le poți adăuga la oricare dintre cele trei pachete de echipamente, dacă dorești.

Pachet de asistență la rulare

Pachet de asistență la rulare

Asistent pentru semne de circulație

Asistent pentru semne de circulație

Faruri LED High Performance

Faruri LED High Performance

Asistent adaptiv pentru faza lungă

Asistent adaptiv pentru faza lungă

Pachet parcare cu cameră video de 360°

Pachet parcare cu cameră video de 360°

Pachet parcare cu cameră video pentru marșarier

Pachet parcare cu cameră video pentru marșarier.

Asistent activ la parcare cu PARKTRONIC

Asistent activ la parcare cu PARKTRONIC

PRE-SAFE

PRE-SAFE®

Airbag genunchi

Airbag genunchi

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?