Ţiriac Auto Mercedes-Benz
Tiriac Auto - Mercedes-Benz Tiriac Auto - Mercedes-Benz

Clasa X Edition:
Ofertă fără limite și dotări impresionante, la un preț limitat.


Preț începând de la:

32.200 € (fără TVA)*

pentru Progressive Edition

37.150 € (fără TVA)*

pentru Power EditionAmbele pachete includ vopsea metalizată, diferențial blocabil, sistem de navigație, cameră pentru mers înapoi, scaune încălzite, cutie de viteze automată cu 7 trepte (pentru mers înainte) și pachetul “Style” (bare plafon, sistem de iluminat LED Performance, lămpi spate cu tehnologie LED și geamuri spate fumurii). Pachetul Power Edition include și alte dotări suplimentare.

Solicita o oferta sau un test drive:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

TELEFON

SMS

E-MAIL

*Oferta de preț este valabilă până pe 30 iunie 2019 în limita stocului disponibil. X 350 d 4MATIC: Consum combustibil în regim mixt: 9.0 - 8.8 l/100 km; emisii CO2 în regim mixt: 236 - 230 g/km. Imaginea este cu titlu de prezentare. Nivelul de motorizare si/sau echipare poate fi diferit.

Mulţumim!