Ţiriac Auto Mercedes-Benz
Tiriac Auto - Mercedes-Benz Tiriac Auto - Mercedes-Benz

Descoperă Noua Clasa V!


Cu Mercedes-Benz Clasa V familiile călătoresc și mai relaxat, aventurierii trăiesc fiecare clipă mai intens, iar navetiștii ajung la destinație mai comod și mai elegant ca niciodată.

Cu formele sale puternice, inconfundabile, Clasa V este o adevărată atracție vizuală. Cu noua motorizare de top V 300 d cu 176 kW (239 CP) [consum de combustibil în regim mixt: 7.2 l/100 km; emisii de CO2: 188 g/km][1][*] precum și cutia de viteze automată cu 9 trepte 9G-TRONIC va face din fiecare deplasare o experiență de conducere și mai plăcută.

Solicita o oferta sau un test drive:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

TELEFON

SMS

E-MAIL

Mulţumim!