Noua Clasă C T-Modell

Noua Clasă C T-Modell.

Consum de combustibil combinat: max. 7.4 - min. 5.1 l/100 km | emisii CO2 combinate: max.168 - min. 134 g/km[1]

[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate”
în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.

Story

C vine de la Confort.

Descoperă o zonă de confort pregătită să te ducă și mai departe: Noua Clasă C T-Modell este aici.

Progres continuu.

Noua Clasă C T-Modell este construită în așa fel încât să simți că a fost concepută special pentru tine. Descoperă cel mai înalt nivel de confort care îți permite să cobori de fiecare dată mai relaxat la destinație, conectivitate intuitivă care vine deja din viitor sau tehnologii unice de siguranță și funcții de asistență pe care poți conta.

Design

Dinamic, din orice perspectivă.

Noua Clasă T-Modell întruchipează luxul sportiv în cea mai modernă formă a sa. Proporțiile dinamice, un ampatament extins și amprenta lată pe șosea îi oferă un avans clar. Interiorul impresionează prin elemente esențiale inovatoare de la noul model Clasa S și un design exclusivist.

Inovator: DIGITAL LIGHT cu funcție de proiecție.

Exclusivist: partea frontală cu grila radiatorului cu aspect diamant cu design în stea.

Expresiv: pachetul Night pentru mai multă individualitate.

Robust: partea din spate cu blocuri optice divizate.

Design exterior expresiv
Design exterior expresiv
Design exterior expresiv
Design exterior expresiv

Personalizare

O zonă de confort orientată spre progres.

Noua Clasă C T-Modell este mai inovator și mai confortabil ca niciodată. Farurile transformă noaptea în zi,
cel mai înalt confort face fiecare loc pe care te așezi să fie cel mai bun, iar sistemul Multimedia MBUX
și asistenții inteligenți dau startul unei noi ere a conducerii intuitive.

Siguranță
Design exterior expresiv
Design exterior expresiv
Design exterior expresiv

Confortul este prezent peste tot.

Urcă la bord și relaxează-te. Scaunele din față cu pachetul Memory pot memora poziția scaunului tău, iar partea din spate oferă cel mai înalt confort: pasagerii de pe scaunele din spate au acum mai multă libertate de mișcare a picioarelor. Acestea și multe alte elemente esențiale de confort transformă noul model Clasă T-Modell în zona ta de confort.

Design exterior expresiv
Design exterior expresiv

Cele mai bune perspective pentru o experiență plăcută la volan.

Generația actuală a sistemului Multimedia MBUX îți transformă experiența de conducere într-una digitală și intuitivă în noul Clasa T-Modell. Aici sunt incluse elemente esențiale inteligente precum realitatea augmentată pentru sistemul de navigație: tehnologia de afișare de cea mai nouă generație este adusă în câmpul tău vizual pe display-ul central astfel încât să te poți orienta mai ușor.

Design exterior expresiv

Experiența de la volan reprezintă mai mult decât suma tuturor componentelor.

Direcția punții spate oferă, pe lângă poziția sigură pe șosea, o agilitate sporită semnificativ și o mai bună manevrabilitate, de exemplu la parcare, în timp ce Head-up-Display-ul ajută cu cele mai bune perspective pentru o senzație plăcută la volan prin transformarea parbrizului într-un cockpit digital.

Film de design

Noul model Clasa C Limuzină. În cea mai bună formă, de la un capăt la celălalt.

Noua Clasă C T-Modell impresionează prin linii elegante și proporții dinamice. Intră într-o zonă de confort caracterizată printr-un lux
modern și echipată cu materiale elegante care pot fi configurate foarte ușor.

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?