Noua Clasă C T-Modell

Noua Clasă C.

Consum de combustibil combinat: max. 7.4 - min. 5.1 l/100 km | emisii CO2 combinate: max.168 - min. 134 g/km[1]

[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate”
în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.

Story

Fă-te comod în viitor.

Mai mult confort, mai multă plăcere de a conduce și mai multă asistență. Noul model Clasa C Limuzină este zona
dumneavoastră digitală de confort.

Siguranță
Siguranță

Te ascultă și gândește împreună cu tine.

Noul model Clasa C Limuzină a ajuns deja în viitor. O nouă generație a sistemului inovator Multimedia MBUX îți oferă o experiență de condus digitală și intuitivă. Aici sunt incluse elemente esențiale inteligente precum realitatea augmentată pentru sistemul de navigație.

Elemente esențiale connect

Hey, Mercedes. Bun venit viitorului!

Experimentează un plus semnificativ de confort, o senzație plăcută la volan și asistență. Reprezentarea realității augmentate pentru sistemul de navigație în display-ul central aduce cea mai nouă tehnologie de afișare direct în câmpul tău vizual, sistemul inteligent de Infotainment MBUX te cunoaște tot mai bine odată cu trecerea timpului, iar grație noii aplicații Mercedes me, ai tot timpul sub control modelul tău Clasa C.

Sistemul Multimedia MBUX.

Asistent vocal MBUX.

Integrare smartphone.

Mercedes me connect.

Realitate augmentată MBUX pentru sistemul de navigație.

Film de design

Noul “acasă”. Venit tocmai din viitor.

Noul model Clasa C Limuzină este la fel de comod ca sufrageria ta și la fel de conectat precum un millenial.
Acesta gândește, anticipează și se perfecționează continuu.

Elemente esențiale

O zonă de confort cu spirit exclusivist.

Noul model Clasa C Limuzină este mai inovator și mai confortabil ca niciodată. Farurile transformă noaptea în zi, cel mai înalt
confort face fiecare loc pe care te așezi să fie cel mai bun, iar designul dinamic transformă orice călătorie într-o experiență.

DIGITAL LIGHT cu funcție inovatoare de proiecție.

Parte frontală cu grilă de radiator cu aspect diamant și emblemă-stea.

Design nou al panoului digital de instrumente.

Parte din spate marcant cu blocuri optice divizate.

Design exterior expresiv
Design exterior expresiv
Design exterior expresiv
Design exterior expresiv

Solicită ofertă.

Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.Sunteți de acord ca Tiriac Auto să utilizeze informațiile completate de dvs. pentru a vă contacta în scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, în condițiile explicate aici?