Ţiriac Auto Mercedes-Benz
Tiriac Auto - Mercedes-Benz Tiriac Auto - Mercedes-Benz

Descoperă Mercedes-Benz Clasa A Sedan, la Țiriac Auto.


Un nou Mercedes-Benz este în sfârșit aici. Confort, conectivitate și interior revoluționar, toate într-un singur autoturism.

Preț de la 24.180 eur + TVA


Solicită o ofertă sau un test drive:

Ești de acord ca Țiriac Auto să utilizeze informațiile completate de tine pentru a te contacta în scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar că îmi exprim consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, să intre în baza de date a Țiriac Auto, a împuterniciților și a operatorilor asociați ai acestuia, pentru a fi prelucrate și utilizate de aceștia în orice activități și scopuri statistice și / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri în acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri și evenimente, asistență pentru autovehiculul deținut: mentenanță, asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP), în conformitate cu legislația în vigoare și în conformitate cu Politica de Confidențialitate Țiriac Auto.

TELEFON

SMS

E-MAIL

*Oferta de pret este calculata pentru modelul Clasa A Sedan, contine TVA si este valabila in reteaua de dealeri Mercedes-Benz - Tiriac Auto, in limita stocului disponibil. Clasa A Sedan - Consum mixt de carburant (l/100 km) conform cu 80/1268/EEC: min. 4.4; max. 6. Emisii dioxid de carbon (g/km): min. 116; max. 132. Imaginea este cu titlu de prezentare. Nivelul de motorizare si/sau echipare poate fi diferit.

Mulţumim!