Ţiriac Auto Mercedes-Benz
Tiriac Auto - Mercedes-Benz Tiriac Auto - Mercedes-Benz

Noua Clasa A are un aspect extraordinar. Fata moderna si liniile dinamice compun un design atletic si interesant. Dar acesta este doar inceputul: spatiul generos, interioarele inspirate de luxul modern si interfata de utilizare revolutionara se dovedesc a fi adevaratele inovatii in segmentul clasei.

Rata de leasing

6€/zi*


Solicita o oferta sau un test drive cu un autoturism Mercedes-Benz Clasa A!

Va informam cu privire la faptul ca preluarea solicitarii dvs de catre Tiriac Auto S.R.L. este conditionata de bifarea uneia dintre variantele "DA/NU"

Nota informativa:
Noi, Tiriac Auto S.R.L., acordam foarte mare atentie protectiei datelor dumneavoastra cu caracter personal si suntem inregistrati la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 5674.
*Pretul de 6 euro/zi include TVA si este calculat pentru un autovehicul nou Mercedes-Benz Clasa A 180 d, cu pret special de 25.275 Eur fara TVA, finantat prin Mercedes-Benz Financial Services, in leasing, cu avans 50%, pentru o perioada de 60 de luni, valoare reziduala de 20% si nu include asigurare Casco. Oferta de pret este disponibila in reteaua de dealeri Mercedes-Benz - Tiriac Auto.

Mulţumim!